Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan érhetném el, hogy rám...

Hogyan érhetném el, hogy rám hallgasson édesapám?

Figyelt kérdés
Tünetei vannak, a vérképe sem tökéletes, de nem hajlandó visszamenni legalább a háziorvoshoz. Nem jól néz ki, aggódom érte, de nagyon makacs. Már mindent megpróbáltam, csak én őszülők bele az aggódásba, napról napra nincs jól szerintem. Mivel érhetném el, hogy kivizsgáltassa magát? Mit lehet tenni egy makacs öregemberrel?
2019. jan. 17. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Magyarázzad meg apádnak, hogy szeretettel, szeretetből kéred, menjen dokihoz.

Zsaroljad meg egy kicsit "Ha te is szeretsz, megteszed!" szöveggel.

Mondjad meg, hogy azért kéred, mert még sokáig körötökben akarod tudni, sőt azt szeretnéd, ha unokája is szerethetné!

2019. jan. 18. 06:48
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Nagyapám is előadta ezt.

Aztán élete utolsó három évében zacskóba ürített, mert kivették a végbelét, meg a vastagbele egy részét.

Áttét képződött, az vitte el.

2019. jan. 18. 07:03
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Szia! Nekem is többször csináltak koloniszkópiát. Tényleg rossz érzés, hogy pucér alféllel fekszel ott, kiszolgáltatottan. Én ráadásul fiatal lányként kerültem oda először, és fiatal, helyes férfi dokim volt...:0) de aztán rájöttem, hogy nekik ez a munkájuk, rengeteg ilyet látnak, a szemük se rebben már...és úgyis arra koncentrálnak, hogy mit látnak a képernyőn. És igen, lehet kérni altatást is, de alapból is elbódítanak. Le is takarnak azért, amennyire tudnak.

Szerintem beszélj erről vele, esetleg kérd meg a dokit, hogy mondja el ezeket.

2019. jan. 18. 09:04
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Most még jobban aggódom, de valahogy ráveszem, hogy visszamenjen a háziorvoshoz, és kérjen beutalót a gasztróra.
2019. jan. 18. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Apósom se akart menni,mindig meg tudta magyarázni, hogy éppen most mitől fuldoklik. Mikor már végképp nem tudott lenyeli semmit és mindent kihányt, akkor sikerült rávenni, hogy menjünk dokihoz. Értelemszerűen addigra már műthetetlen állapotban volt egy 3,5 cm-s nyelőcső daganattal. Fél év alatt elvitte :(

Nem mondom, hogy felépült volna, ha előbb megy orvoshoz, de az biztos, hogy másképp alakultak volna a dolgai...

Szóval inkább vessz vele össze és vidd el erőszakkal akár!!!

2019. jan. 18. 11:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Borzasztó :(
2019. jan. 18. 11:42
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Hagyd békén. Felnőtt ember, miért kell cseszegetni?
2019. jan. 18. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
62%

13as

Felüdülés lehettél szerencsétlen dokinak!

:D

2019. jan. 19. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!