Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ha a külföldi egyeteme...

Szülők, ha a külföldi egyetemen lévő lányotokról kiderülne, hogy az ősi szakmát gyakorolva, egészíti ki a jövedelmét, kitagadnátok?

Figyelt kérdés
2019. jan. 15. 18:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
28%

A lányok 70%-a 13 éves kortól felfelé kefél fűvel-fával, félórás ismeretség után, tehát ez manapság már nem annyira megrázó, mint 50-70 éve lett volna.

Az mivel jobb?

2019. jan. 15. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Ősi kva, ókori fényképész, középkori... ?
2019. jan. 15. 19:46
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Édesapán sok évtizeddel ezelőtt azt mondogatta: "Fiaim, csak mindig helyén legyen az eszetek!"

Úgy vélem, helyén volt és van.

Ugyanezzel az útravalóval bocsátottam két fiú gyerekemet külföldi egyetemre. Nem szabtunk feltételeket, nem fenyegettük őket, cseppet sem volt szigorú a neveltetésük, semmi iskolán kívüli dologra nem kényszerítettük (zene, sport,nyelvek, hagytuk, hogy ők válasszanak, ha akarnak). Már kisiskolásként nyelvet választottak, privát oktatótól.

Válaszolva a kérdésre: (habár fiaim vannak, de ők is elferdülhettek volna, nemcsak a lányok) aligha tagadnám ki a gyerekeimet. Ahogyan sokan válaszolták - végtelenül csalódott lennék és elbeszélgetnék velük. Egyes válaszolókkal ellentétben (a mostani nézetem szerint, ami az említett esetben talán meg is változna...) én aligha okolnám magamat amiatt, ha a lányom (fiam) erre vetemedne. Az adott esetben sülne ki, hogyan reagálnék. Most könnyű ezt-azt kijelenteni...

F.

2019. jan. 15. 20:33
 14/22 anonim válasza:
50%
Nem, szerintem nagyon nagy bűn(cselekmény) kell hozzá, hogy egy szülő kitagadja a gyerekét. Az, hogy pénzt keres, nem számít annak.
2019. jan. 15. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

Nem érdekelne, szerintem ez sem ütközik morális gátakba.

Csak vigyázzon magára, de amúgy egészségére!

2019. jan. 15. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem örülnék, de ki nem tagadnám. Ahogy írta valaki, ez még nem bűn magában, sőt egyes országokban legális munka. Sajnos ez van, én sose vetemednék ilyenre, de azt se ítélem el aki ebből él.
2019. jan. 15. 23:14
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem örülnék ez tény (nem kifejezés), de NEM tagadám ki! Attól még a lányom marad!

Aki ez miatt ki tagadja az nem szülő...jobban is jár a gyerek!

2019. jan. 15. 23:33
 18/22 anonim ***** válasza:
34%
"Nem érdekelne, szerintem ez sem ütközik morális gátakba." Nyilván nincs gyereked. Ku.rválkodni NEM munka. Az vagy kényszerhelyzet- ami a kérdésnél nem áll fent hisz pénzelik a szülők- vagy azt jelenti hogy egy lusta, gerinctelen senkiházi, aki inkább baszik mindenféle undormány ismeretlennel- csak dolgozni ne kelljen, mert melózni büdös. Gerinctelen féregnek viszont semmi keresnivalója a házamban, ahhoz meg pláne nincs joga hogy a markát tartsa azért amiért én megdolgozok.
2019. jan. 16. 01:24
 19/22 anonim ***** válasza:
17%

Nem tagadnám ki, viszont magamba néznék, hogyan neveltem ilyenné.

Viszont az is igaz, hogy ma a tini lányok többsége egy italért bárkit orális örömökben részesít egy szórakozóhely mosdójában. Ha már az erkölcsöknél tartunk.

A falusi példa pedig csak azért tagadta ki a gyerekét, mert a sok csicska paraszt a szájára vette, így legalább ők jöttek ki győztesként, a lányuk meg maradt a şzarban. Hát ez sem a tisztesség útja.

2019. jan. 16. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem is hinnétek mennyi magyar egyetemista lány is megteszi.

Nem is gondolná róluk senki.

2019. jan. 16. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!