Hogy tudnám elérni hogy bűntudata legyen?
"Hagyjuk ezt a nem titeket hagyott el dumát, mert nagyon álszent."
Akkor szállj már le a földre, és meséld már el, hogy lehet egy nőtől más módon elválni! Úgy, hogy csak a nőtől, a gyerekektől nem.
Úgy, hogy álszent se legyen.
Kérdező!
18 évesen pont lehetne annyi rálátásod a világra, meg az emberi kapcsolatokra, hogy belásd, hogy valami vagy működik, vagy nem, és ha 2 felnőtt ember között nem működik egy kapcsolat (vagy megromlott) akkor abban általában mindkét fél vastagon benne van.
Hiszen ettől kapcsolat. Hogy kölcsönös.
Gondolod a szüleid (közösen, nem csak az apád!)
nem voltak tisztában a döntéseik súlyosságával?
Vagy gondolod nem közös döntés volt a válás?
Vagy hogy nem volt válóok?
"Miért lettem 0?"
Mert fingod nincs a történetről, csak behelyettesíted a fantáziavilágoddal a valóságot, és osztod az észt. Pedig neked sincs sok.
Egyébként ha már félrekúrás...
Hogy sejted, a jól működő kapcsolatban előfordul félrekúrás, vagy létezhet olyan jelenség, hogy esetleg annak is oka van? Hogy a félrekúrás csak egy következménye egy meghalt kapcsolatnak?
Ja... hogy ehhez már gondolkozni is kéne, az meg az ösztönlényeknek, akik ösztönből megmondják a tutit, az nem megy ...
Menj már nem is értem mit zagyválsz.
Aki elhagy 3 gyereket az egy féreg. Tartson már ki a tele tökeivel, legalább míg nagyobbak lesznek.
Milyen apa az ilyen? Nyomorult.
Ti meg nagy lepontozók majd negyvenes férfiként remélhetőleg felelősségteljesebben fogtok cselekedni.
Nyomorultak.
" nem is értem mit zagyválsz."
:D
Akkor ezt gyorsan rövidre zártuk! :)
Pedig magyarul írtam. Most nincs kedvem átfogalmazni bővítetlen tőmondatokba, úgyhogy talán a többszöri átolvasás segíthet. ;)
Leginkább azzal, hogy nem keresed a társaságát, teljesen ignorálod, no contact.
És így nem is süllyedsz az érzelmi manipulátorok szintjére, egyszerűen elhatárolódsz tőle. Így megvalósul az ok-okozati összefüggés, azaz a tett és annak következménye. Apád elhagyta a családot, a család ignorálja. És ennyi elegendő is. Semmi több.
Hagyd, nem éri meg a fáradtságot.
Nem minden apa hagyja el a gyerekeit váláskor, de úgy tűnik, hogy a kérdezőé ezt tette. Pletykák alapján tud a féltestvéréről, nem az apjától. Néha beszélnek. Nekem úgy tűnik,hogy az apja igenis az egész családot elhagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!