Miért nem vagyok normális az apám szerint, mert azt mondtam nem tudok vezetni és inkább busszal mentem bevásárolni a családnak?
Figyelt kérdés
Van jogosítványom, de egy éve nem vezettem az apám autóját és semmilyen más autót se. Én nagyon félek a volán mögött és mindig attól féltem hogy összetöröm az autó orrát. Rájöttem hogy hiába sikerült második alkalomra a forgalmi vizsga ez nem nekem való, túl veszélyes és stresszes. Apám viszont bolondnak néz amiért gyűjtöttem egy csomó pénzt a jogsira amit megszereztem és egyáltalán nem ülök autóba már. Néha beszól hogy mikor akarok már vezetni végre. Igazából nem vezetni nem akarok hanem nem tudok vezetni de ő ezt nem érti.2019. jan. 12. 19:41
11/11 anonim válasza:
az utolsó jó választ írt, a többi a szokásos közhelyparádé.
a magyarok többsége elég beszűkült, egyszerű ember, és hát az sem véletlen, h ennyi dagadt ember van ebben az országban..
nekem 30 évesen lett jogosítványom szülői nyomásra (családi cégnél vagyok). nagy nehezen meglett a jogsim, de utálok vezetni, és érzékem sincs hozzá.
ami elképesztő, hogy a nem vezető (jogsija van) anyám és jogsival nem rendelkező nagymamák pofáztak legjobban, h vezessek. azon meg sem lepődtem, h apám szerint minden férfinak vezetnie kell. mondjuk ő is kb. a wc-re is autóval megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!