Elengednétek 17 éves lányotokat Ibizába egy 17 éves barátnőjével?
Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 14:01
1/59 anonim válasza:
Én nem.
Ibiza megvárja, ott lesz pár év múlva is.
Különben is, ő fizetné?
2/59 A kérdező kommentje:
Az anyja.
2019. jan. 11. 14:05
3/59 anonim válasza:
Hova mennek? Csak ketten? Milyen lányod? Megbízható?
Kevesebb mint 1 év múlva már oda megy ahova akar. 1 év alatt nem lesz érettebb, felnőttebb. 1 év múlva úgyis elmegy
4/59 anonim válasza:
El, de akkor fizesse mán ő, há' nem vagyok én millilajos.
5/59 anonim válasza:
Én is csak úgy engedném ha magának fizeti.
7/59 anonim válasza:
Nincs 18 éves, bármi történik engem vesznek elő. Nagykorú kíséret nélkül nem.
8/59 anonim válasza:
Ibizáról a drog meg a buli jut az ember eszébe. Így az üdülési lehetőségek közül ebből a szempontból a legrosszabb választás. Ha az Adriáról lenne szó, az már más kérdés.
9/59 anonim válasza:
Dehogy engednem ! Nem azért amit már itt írtak hogy a szülő lesz felelősségre vonva , ha Bármi baj van !!! Ha saját magamból indulok ki 17 éves fejjel milyen voltam (pedig már saját albérletben éltem!!!!!!) , és az ismerőseimből nem tudnak meg felelősség teljesen gondolkozni !!! Én meg gyakorlatilag érettebb is voltam mert fent tartottam magam , beosztottam a pénzem, dolgoztam de volt nekem is akkoriba 1-2 olyan dolgom ami csak a JoIstennek köszönhetoen nem lett komoly bajom !!! Elkapja őket a hév, hogy ibiza buli stb hát hogyan gondolkodnának felelőség teljesen ???!!!! Ha magának fizetne , ha én fizetnem akkor sem engednem el .!!
10/59 anonim válasza:
Szóval elengedném-e a fiatalkorú lányomat, a fiatalkorú barátnőjével egy droggal és szervezett bűnözéssel teli helyre, és még fizetném-e ezt neki?
F@XT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!