Ti láttatok már olyat, hogy egy szülőnek ténylegesen elege lett a felnőtt gyereke semmitevéséből (egyéb problémák) és kitette a szűrét?
Többször olvastam ezen az oldalon, olyan kérdéseknél, ahol otthon lakó, harmincon felüli, alkoholista vagy hasonló "gyerekről" volt szó. Tehát nem dolgozik, nem is akar és hasonló. Vágd ki, mint macskát sz-rni. De van olyan aki tényleg megteszi ezt?
Rokonságban is van két ilyen ember, az egyiknek már totálisan készen vannak a szülei, folyamatosan panaszkodnak, de nem tesznek semmit. A srác meg csak lopkod tőlük folyamatosan. Rendesen dühítő ahogy a szüleivel bánik. Belegondolva lehet én sem tudnék ilyen helyzetben mit tenni, mert folyamatosan az menne a fejemben, hogy én rontottam el, én vagyok érte felelős.
Igen. Haverom 30 évesen még otthon lakott (de már 20 éves korától dolgozott).
Anyja apja megunta, eladták a 4 szobás házat, és elosztották a családban a pénzt. A srác annyit kapott, hogy egy 2 szobás panellakás felét ki tudta fizetni, a másik fele hitel.
Ne ítélkezz!Mert sokszor teljesen más áll a háttérben,mint gondolod.
Lehet betegség is,de mindenki arra gondol egyből,hogy naplopó,semmittevő.
Persze vannak ilyenek is.
De az otthon élők nagyon pici részét alkotják ezek.
Mindenkinek megvan a saját oka,amiért nem tud önállósodni.
Milyen szép is lenne az,amit felettem írt valaki,hogy eladnánk egy 4 szobás lakást és 2 db 2 szobásat lehetne belőle venni,vagy akár garzont.
Nem mindenki él a fővárosban.
Falun egy 4 szobás családi házból nem tudnál venni egy megyeszékhelyen 2 garzont sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!