Tényleg nem megszokott már hogy 7 éves gyerek egyedül menjen el iskolába?
Én 1987-ben voltam ennyi éves és egyedül mentem 2 km-re az iskolába meg vissza is. Hat jelzőlámpás,zebrás úton kellett átkelni ebben volt egy 4 sávos főútvonal is.Apukám csak ritkán vitt vagy hozott el iskolából kocsival.
Akkoriban szerintem sok gyerek járt egyedül iskolába.
Ma tényleg igaz hogy ez szörnyű felelőtlenség volna egy szülőtől?
Az igaz hogy vagy 4x több autó jár az utakon de ha jól tudom kevesebb a baleset a biztonságosabb autók miatt.
Sokan azt mondják hogy akkoriban még teljesen más volt a világ, de nem részletezik hogy milyen értelemben.
Akkor most mi az igazság?
Elkényelmesedett az élet.
Régen is voltak veszélyek.
A többi mind kifogás...
Én 2004-ben voltam 7 éves, de engem se küldtek el egyedül, vagy a nővéreimmel buszoztam, vagy autóval vittek, de mindig volt valahogy. Én se küldeném, szerintem nem való egy ennyi éves gyereknek, hogy egyedül menjen akárhova is. Ettől nem lettem elkényesztetve, vagy ellustulva.
Mi az igazság? Mindenki azt csinál, amit akar, de szerintem, aki ennyit nem tud megoldani valahogy a gyerekének az minek vállal gyereket?
Kérdező nincs gyereked?
Az ember félti a gyerekét.Balesettől,elrabolják, stb.Én is kísértem, kocsival vittem a 3 gyerekemet iskolába,több forgalmas úton át kellett menni,zebrán is ütöttek itt nálunk el már többször gyalogost.
Gyermekvédelemben dolgoztam, és a 12 év körüli kislányokat már figyelgették kocsiból valakik.Meg követték.Nem mertük még őket se elengedni, nemhogy a 7 éveseket!Egyik 13 éves kislányt még el is kapta egy beteg állat az utcán, fényes nappal, 3 évig jártam bíróságra miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!