Szülők! Ti mit engednétek meg a 16 éves lányotoknak és a barátjának?
Ha már 8 hónapja együtt vannak, miért ne aludhatnának együtt?
El kell mondani, hogy mikor hol vagy, és időben be kell mutatni a fiút.
9#
Szülő vagyok, 16 lesz a lanyom. Ha ez tényleg igy van ahogy a Kerdezo irta akkor biztos megengednem. Szazszor inkabb mint vmi otvar putri helyen legyenek egyutt - mert akik akarjak ugy is megoldjak. Elenken emlekszem a szuleim tiltasara - rosszabbul jartak mintha meg tudtuk volna beszelni.
Ha rendes a fiu akkor semmi kifogasom, van kulon szobaja, aludhat, engem sosem zavartak a gyerekeim baratai, sot jobban szeretem ha vannak nálunk.
Itt negy kamasz van volt
3 lany egy fiu.
Szabalyok
Iskola diakmunka hazimunka sport barat ex a sorrend
Mindenki otthon alszik 24 itan nincs tobb vendeg itt mindenki hazajon hazamegy
Amig nalunk elsz ezeket betartod
Randi hetvegen teljesen oke sok sok kozos programmal.
Apast anyast akkor jatszol ha felnott leszsl
Felnott onnalo kereset es onnalo haztartas
9 éves még csak a lànyom, van időnk erre...De!Nem leszek olyan begyepesedett mint az utolsó hozzàszóló az biztos!
16 voltam amikor a szüzességem elvesztettem, és az baromira nem tegnap volt.
A lényeg, hogy bízzon meg bennem, ha kell, kérjen tanàcsot(az csak hasznos lesz), és engedje, hogy felvilàgosítsam a védekezésről.
Hétvégente nyugodtan alhatnak együtt, természetesen a tanulàs rovásàra ne menjen a kapcsolat.
"Aki tiltàssal nevel, az hazugsàgra tanít, mert hazudni könnyebb, mint hibàt ismerni el."
Időpont tegnapelőtt 06:56
Ki mondja meg, hogy mi a "való"? Egyáltalán mit jelent ez? Feltűnt, hogy a posztmodern korban vagyunk, ahol már talán itt lenne az ideje szabadelvűen állni a dolgokhoz? Ennek a korszaknak rengeteg rossz velejárója van, a kamaszok szexualitás iránti érdeklődését én nem nevezném annak. Ha lenne lányom, ami egyébként nem lesz, mert én egy bűnös meleg ember vagyok, akinek kötél járna a felvilágosult Iránban, és még a teljesen hiteles Biblia is elítél engem - sad story -, én megengednék neki bármit. Persze, ez, hogy bármi, relatív. Amennyiben nem kell részegen egy züllött szórakozóhelyről összeszednem, és kellőképpen járatos elméleti síkon a szexualitás területén - lássuk be, a fiatalok jelentős része, még ha nem is vallja be, de az interneten olvas ilyen témában cikkeket -, akkor nincs semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!