Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi az, ami miatt kitagadnád a...

Mi az, ami miatt kitagadnád a gyermekedet?

Figyelt kérdés
2018. dec. 27. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
ha dagadt lenne vagy homokos. ezeket nagyon nem szeretem. az én gyerekem csak tökéletes lehet mivel én is az vagyok!
2018. dec. 27. 21:04
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Nemi erőszak, gyerek molesztálás, gyilkosság.
2018. dec. 27. 21:23
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy érzéketlen szociopata lenne, akiben semmi szeretet, szó szerint. Az a baj, hogy ha meg van rá a hajlam és öröklődik, ott ette meg a fene, bármilyen körülmények között is.

Bár nem tudom, mennyire rémlik a Beszélnünk kell Kevnről c. film, de abban azt taglalták, hogy ezt kihozhatja egy érzelem mentes, rideg nevelés is.

2018. dec. 27. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
11: addig jó, amíg nem szaporodsz, mert ha ne adj Isten nem olyan gyereked lesz, akit elképzelsz magadnak, az lehet, már tini kora előtt öngyilkos lesz.
2018. dec. 27. 22:31
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Tényleg nem esett le hogy tizenegyes iróniából írta amit írt?
2018. dec. 27. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha élvezetből/kedvtelésből durván erőszakos bűncselekményt követne el, főképp ha ezt egy védekezésre képtelen emberrel tenné vagy nála sokkal gyengébbel (gyerek, állat).
2018. dec. 27. 23:17
 17/22 anonim ***** válasza:
44%

Én kettébontanám ezt a témát.

Ha mentálisan sérült, beteg emberről beszélünk, aki valamiért képtelen a társadalomban létezni, mert agresszív, gyilkos, szadista hajlamú stb, akkor gondoskodnék róla, hogy legyen elzárva másoktól, mert úgy vélném az én felelősségem lenne, hogy ne okozzon kárt mások életében, tehát elmegyógyintézetbe záratnám, vagy ilyesmi. Nem tudom pontosan hol kezelik ezeket az embereket. Ezt nem nevezném klasszikus értelemben kitagadásnak, de nem is tekinteném igazán a családom részének.

Ha egy mentálisan ép emberről lenne szó, akinek tegyük fel minden szeretetet, támogatást, törődést megadtam, egész élete során, és rengeteg lehetőséget biztosítottam számára az életben való boldoguláshoz és ő ezzel valami oknál fogva visszaélne, ezzel veszélyeztetve a családi élet békéjét, fennmaradását, akkor kitagadnám (pl: drogfogyasztás, durva alkoholizmus, durván élősködő magatartás, stb).

De olyanok miatt semmiképp, hogy elront valami nagy lehetőséget az életében, saját hibájából, vagy kifejezetten hálátlan/bunkó egy rokonnal. Nem hagynám ezeket szó nélkül, de úgy gondolom ezek inkább nevelésbeli kérdések, kitagadást azért nem érdemel.

2018. dec. 29. 12:40
 18/22 Zodosklau válasza:
48%

Soha nem tagadnám ki.

Bármi rosszat tesz az a szülő hibája, mi rontottunk el valamit, figyelem, szeretethiány,bántalmazás,stb

Viszont ha beteg arről se mi se ő nem tehet

2018. dec. 31. 08:22
 19/22 anonim ***** válasza:
94%
"Bármi rosszat tesz az a szülő hibája" NEM . csak könnyebb mindig másra mutogatni a saját döntéseiért.
2018. dec. 31. 08:32
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Velem apám azért nem áll szóba,mert nevelőanyámat elítélte a bíróság azért mert gyerekként bántalmazott.Pedig örülhettne,hogy Ő megúszta,mert Ő is bántott,csak arról hallgatam...
2018. dec. 31. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!