Apám meg az anyja pszichopaták és az a céljuk, hogy engem is behálózzanak?
Nagyanyám világ életemben beleszólt az életünkbe. Miután szétmentek a szüleim (mert megmondta a fiának, hogy váljon el anyámtól), és anyum messzibbre költözött, nagyanyám felköltözött apám lakásara és itt nevelt engem. Csak nagyobb koromban vettem észre, hogy valami nem stimmel vele. Csak olyan ruhát hordhattam, amit ő választott ki nekem, még 16 éves koromban is kísérgetett boltba, orvoshoz, mindenhová. Hiába próbáltam lerázni és önállósodni, nem ment. Ha késett a buszom és 1 órával később értem haza, már nagy sírásban tört ki, és kifaggatta belőlem percre pontosan hánykor végzek az iskolában, hánykor jön a buszom, és hány percbe telik még hazamegyek, és ezeket fel is jegyezte. Apámat az orránál fogva vezeti az anyja, de komolyan. Oda költözünk ahova nagyanyám MEGENGEDI, addig dolgozik amíg nagyanyám engedi.
De most így karácsony előtt, hatalmas vétket követtem el. Levágattam a hajam, rövidre (kb a nyakam közepéig ér most), és rakattam az orromba egy piercinget. Mikor így hazaállítottam, ne tudjátok meg milyen hisztit levágtak. Minden utolsó szégyennek, szánalmas k...vának elmondtak mindketten, sírtak, kiabáltak, komolyan féltem, azt hittem megfognak verni. Leléptem otthonról, jelenleg itt vagyok másik nagymamámnál, hol anyukámnál. Még tanulok sajnos, szóval nem tudok elköltözni (de diákmunkázom, szóval gyűjtöm a pénzt, abból a pénzből csináltattam meg a hajam és a pc-t is). Haza kéne mennem, legalább a cuccaimért, mert jelenleg pár darab ruha, meg telefontöltő van nálam a telómmal, de minden más cuccom ott van náluk... félek hazamenni, nem tudom mit tegyek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!