Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a gyereketek a szexiparban dolgozna?
Én 2 hónapig pénzért szexeltem és ezalatt 800 ezer forintot gyűjtöttem össze. Pedig max 5-6 pasival szexeltem ezalatt és mindenkivel óvszerrel, szűrésen is voltam utána és minden negatív lett. Mivel még egyetemista vagyok, diákmunkával ennyit kb 1 év alatt tudtam volna megkeresni. Azért kényszerültem rá, mert apám, főnöki beosztása ellenére is mindössze havi 25 ezerrel támogat, anyum sem adott sokkal többet, pedig neki cége van. Diákmunkázni nincs nagyon időm, de nemis keresek vele sokat. Aztán egy vita közben kibukott belőlem, hogy pénzért szexelek, úgyhogy szégyelljék magukat, amiért annyira nem támogatnak, hogy erre kényszerültem. Utána kimagyaráztam a dolgot, de érdekes módon azóta kétszer annyit kapok, mint előtte és már nem kell csinálnom.
Szóval a szülők akkor ítélkezzenek efelett, ha normálisan támogatják a még tanuló gyerekeküket, máskülönben ne csodálkozzanak, ha erre kényszerülnek, mert ez az ország nemis ad más lehetőséget. Ha a diákmunka/rendes munka is fizetne ennyit, senki nem szexelne pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!