A férfiak miért nem panaszkodnak annyit mostoha gyermekükre mint a nők?
26
Te hülye vagy. Nincs olyan, hogy dns teszt betiltva :)))))))))))))))))))))))))))))
36%-os nekem egy ilyen komplexusos kis nőgyűlölő ne gratulálgasson, nem vagyunk egy szellemi szinten.
Idióta.
És igen mindenki magából meg a köreiből indul ki. Én ismerőseimnél nem fordult még elő hogy valaki más gyerekét nevelte volna, abban a hitben hogy az az övé. Ezért is mondtam, hogy gratula hogy felétek ez ilyen általános. Bár ha az ismerőseid is ekkora nőgyűlölő farkincák mint te, akkor valahol meg is értem ezeket a nőket :)))
33
Joghoz nyilvánvalóan ostoba vagy és nem értesz, és egy akármilyen poortálocska 3 mondatát idézed be, mint jogi szakszöveget.
Gratulálok!
Már értem, miért annyira sikeres az életed, amennyire érdemled.
Nem gondolod, hogy a te kedvedért neki állok kutakodni??? Arról nem is beszélve, hogy ezt te bevetted a fejedbe, és ettől nem tántorít el semmi. Engem annyira nem érdekelsz, hogy időt pocsékoljak rád.
De mivel Te kérdőjelezted meg az én állításomat, és te trágárkodsz, és mivel te EGYÉRTELMŰEN ÉRTESZ A JOGHOZ, neked kell bizonyítanod. Neked ez könnyedén menni fog. Én mondtam valamit, amit figyelmen kívül is hagyhattál volna. De belém kötöttél, hát akkor bizonyítsd az igazadat! Jöhetnek a német, és francia törvények, a magyarokkal együtt, melyek hitelt érdemlően bizonyítják az igazadat. Utána meghajlok, és megkövetlek. De addig csak hisztinek tekintem minden szavad.
Persze te vagy a nő, a felsőbbrendű lény, neked alanyi jogon igazad van itt.
36
1, IDÉZD a "trágár" hozzászólásomat!
2, Az bizonyít, aki állít. Te állítottad, hogy "betiltották". Bizonyíts!
3, Ki mondta, hogy nő vagyok, haver?
#31 hozzászólásod.
NEM VAGYOK A HAVEROD!!!!
Szóval nem tudod semmivel alátámasztani, csak hisztizel.
Férfi biztosan nem vagy. :-)
38
Ismétlem: IDÉZD a "trágár" hozzászólásomat!
Mert a "hülye" kifejezés nem az.
Verd magad tovább, még! Lássuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!