A férfiak miért nem panaszkodnak annyit mostoha gyermekükre mint a nők?
16-os írta:
" az aktuális nőre van átpasszolva minden,vagy legalábbis az oroszlán része a dolognak, ha az övé a gyerek, ha nem"
Ez ÍGY IGAZ. Én akinél (barátnőknél) láttam ilyet, ez volt. Apuka nyáron is végigdolgozza azt a három hetet is, amíg a gyerek náluk van a szünidőben. Az új feleség pedig nyűglődjön vele reggeltől estig (volt, ahol nem is találkoztak, mert apukának (építőipar) akkor volt a szezon, reggel 6-kor indult, este 9-kor jött haza, addigra a gyerek már aludt. Három hétre megnyerte az új feleség, köszi:(
"Abban is lehet valami, hogy a férfi sosem tudhatja, főleg manapság, hogy tényleg az övé-e a gyerek"
Gratulálok a családodhoz, meg a "köreidhez" ha felétek ez tök normális, meg általános.
#24 Köszönöm a gratulációt, de ez neked is jár. Te is Európában, "fejlett társadalomban élsz". Vannak nálunk "fejlettebb" országok, ahol emiatt már betiltották a dns tesztet. Nálunk is csak az anya csináltathat. Vajon miért?
#22 Nem rám gondoltál? Engem szoktak mindig lepontozni, akik magukra ismernek... ☺
Jól mondja az utolsó!
Ha jól tévedek, akkor legutóbb Franciaországban harcolták ki a nők, és tiltatták be a DNS tesztet.
Vajon miért, ha annyira ártatlanok a félrekeffentyűzésben??!
Jól tévedsz, vagy én is rosszul tévedek. :-)
Pedig ezzel tovább alázzák a tisztességes nőket. De mivel már kevesebben vannak, ezért a többség érdekeit veszik figyelembe. A férfi meg, mint tudjuk, kevesebbet ér a nők szemében, mint egy haszonállat.
Ettől valóban lehet több konfliktus, de ez igaz a saját gyerekekre is, nem csak akkor ha nevelőszülő nőről beszélünk. Én még anyát a lányával sem láttam kijönni, nemhogy anyát, más lányával (vagy fiával)...
DE! A férj, akkor sem sajnálja az energiát, pénzt, lakhatást, stb..., amit a saját munkájával állít elő a nő gyerekére. Ezért nem is panaszkodik. Meg azt se felejtsük el, hogy a nők mindig panaszkodnak, nekik soha, semmi nem jó, ez egyfajta lételemük...
Persze a "PC" végett, itt is kiemelem, hogy (a nagy számok alapján, biztosan) vannak kivételek!
25
Egészen pontosan MELY országokban van ez így? Ja, hogy sehol ...
Nálunk a gyerek anyja ÉS apja is kérheti az apaság vélelmének megdöntését. Te meg hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!