Szülők! Ti engednétek, hogy a 18 éves lányotoknak 40es pasija legyen?
Istenem, ezt a sok "ásó-kapa-nagyharangos" álszent dumát.
Nem mindegy ? Élvezik egymást és kész. Én, ha az én lányom lenne, eleve úgy kezdeném, hogy szedjen fogamzásgátlóót, ezzel indul a mutatvány, ez a legfontosabb !!!!.
Aztán gyűlölöm az ilyen felsőbbrendűségi házura dumákat is, hogy amíg az én házamban élsz, én etetlek azt csinálod amit én mondok :-) Na ez a leggusztusalanabb lelki terror.
Miért kellene valakit x év házasság után elhagyni mert beteg lett ? Jaaaa, és addig jó volt mindenre ugye ?
5 éve azt hitte, hogy a másik az életére a megoldás, most meg hú de "szemét" :-)
Ugyan mááár :-)
1. 18 éves kori önmagamból kiindulva, undorítónak találtam apámmal egykorú férfiak közeledését. Hiába voltak jó formaban, akkor is olyan öregesek voltak.
2. Szülőként magamba néznék, mit csesztem el, a lányom milyen körökben forog, hogy vonzónak talál egy vénembert.
3. Ezekkel az értékrendű csajokkal nem tudsz mit tenni, rájönnek mit érhetnek el a pųncijukkal és nincs megállás.
4. Rengeteg komoly, ápolt, nem ivós, drogos, helyes, férfias 18-20 éves van.
Például a fiam is, aki orvosnak készül és mennek rá a vele korú csajok mint a gép.
Azért kiváncsi lennék hány szülő válaszolt mert hogy ebből max 2 az igazi felnőtt .Az a szülő aki ez ellen nem tesz semmit és hagyja a gyerekét egy ilyen kapcsolatba fulladni akkor az nem normális és felelőtlen .
Jó duma azt mondani hogy elmúlt már 18 azt csinál amit akar de ha mégis anyunak lesz igaza leeresztett orral kullogtok haza hogy anyu old meg vagy csinálj valamit .
Én ugyan nem vagyok szülő, 23 éves vagyok.
Viszont azt tudom minek nem örültem sem 18 évesen, sem most.
Ha a szüleim megakarják mondani kivel lehetek és kivel nem. A legrosszabb, amit tehetsz, ha tiltod. Jogilag nem teheted meg, nagykorú.
Az én párjaimat se szerették szüleim sose (kivéve a mostanit), tiltottak, vagy csak rosszakat mondtak róla. Minél jobban, annál kevesebbet akartam beszélni velük bármiről. Tehát ha tiltod, elveszíted.
Tanácsot adhatsz neki, de a döntés és a felelősség az övé. Tudasd vele, bármi van, rád számíthat és akkor mindenről tudni fogsz. Akkor nem veszited el.
Had tanuljon a hibáiból.
Minden sebtől úgyse lehet megvédeni.
Én is koppantam sokat, de ebből tanulok. A legtöbben így vannak vele, mindegy mennyire jó a szándék.
Egyetértek azzal, hogy hagyni kell koppanni egyet, de persze csak mértékkel. Pl igaza van valamelyik válaszolónak, hogy a fogamzásgátló a legelső, hogy hosszútávú baj ne legyen belőle.
Sebet szerezni pedig kell. Abból sokkal többet tanulunk. Én se hittem el soha, ha a szüleim mondták, hogy nem lesz ennek jó vége, csak akkor hittem el ha megtapasztaltam. A tapasztalat sokkal több rálátást ad később, mint az ha valaki csak megmondja neked hogy ez igy meg úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!