#9: voltunk szavazni, és mit értünk el vele? A választás elcsalva, a propaganda gépezet dübörög, a mélyszegénységben élők megvehetők bözsi utalvánnyal....fényestekintetű vezérünk tanult a kommunizmustól is meg a náciktól is, hogy kell propagandát nyomni. Aki rájuk szavazott az vagy ostoba vagy korrupt, esetleg csak alaposan félre tájékoztatott. És most kiderült hogy az ország nagy része ilyen. De az értelmes embereknek miért kell szívni a sötét tömegekkel együtt? Na mindegy.
2018. dec. 15. 07:04
12/23 anonim válasza:
9
Meg foglak lepni: 2.3 millióan szavaztak rájuk.
Ergó, van vagy 7.7 millió, akik meg nem. Ez matematika.
A demokrácia arról szól, hogy vannak különféle vélemények és mind jogosak. Egészen addig, hogy aki meg van választva, azzal sem kell és nem is lehet mindenben egyetérteni, mert azt elvtelen talpnyalásnak és diktatúrának hívják, ha mégis.
Szívesen.
2018. dec. 16. 15:18
13/23 anonim válasza:
12# az is matematika hogy ha elosztod azt a 7 milliót annyi felé ahány nyomorék hazug kis erőtlen ellenzék van akik azért ellenzék mert mindent elleneznek amit az aktuális kormány csinál akár rossz akár nem, akkor azt is láthatod hogy a 2.3 milliót többségben van mint szétszórva a 7. Bár nekem plusz poén volt pár napja amikor Feri bácsi felháborodva nyilatkozott a "rendőri brutalitásról", hogy az milyen gusztustalan... úgy látszik a komcsik elfelejtették 2006-ot.
2018. dec. 16. 22:55
14/23 anonim válasza:
#13: A diszelxia, diszgráfia valós, létező probléma. Idegen nyelvet tanítok, szenved is vele eleget sok gyerek. Az én gyerekem autista. Én is megkaptam már hogy neveljem meg, pedig vannak dolgok amik egy autistától nem elvráhatók. Benned sem empátia sem más jó érzés nincs. Persze minden szülő vacak, minden gyerek vacak.
Neked az 56-os forradalmárok is hülyegyerekek, mi?
2018. dec. 17. 14:51
15/23 anonim válasza:
Először is kapna két hatalmas pofont. :-)
2018. dec. 19. 20:16
16/23 anonim válasza:
9# azért szólnál rá a gyerekedre mert 16 évesen politizál? Valószinűleg nem neked kell évente 400 órát túlóráznod. 16 éves gyermeket ugyanúgy érinti a poltitika mint minket.
1. Má az oktatásban is tanulnak róla.
2. Ugyanúgy majd ha elvégez egy egyetemet vagy egyetem mellett szeretne dolgozni, túlórázik, szenved azért a pénzért amit megkeres, és nem lesz ki fizetve, megnézem mennyire lennél kiakadva. Semmi gond nincs azzal, ha egy 16 éves gyereknek megvan a saját szubjektív véleménye az országgal.
Egyébként attól függ, hogy mit csinált azzal a füstbombával. Ha nem tüntetésen dobálta, hanem szórakozásbol más emberekre esetleg belvárosban természetesen nyugodtan lehetsz rá mérges.
2018. dec. 19. 21:09
17/23 anonim válasza:
Jézusom 9-es! Hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Mégis hogy lehet ilyen egydimenziósan gondolkodni?! Szegény gyereked... Jó idióta szülője van.
2018. dec. 20. 09:37
18/23 anonim válasza:
Kedves 9!
Magyarországon nincs 10 millió szavazásra jogosult, úgyhogy a hétmillió egyszerűen nem igaz. Az ilyen remek matekosok hülyítik a népet.
2018. dec. 20. 14:26
19/23 foregon válasza:
Lebasznám hogy elkapták. Itthon annyira rugalmasak a "törvények" hogy magam sem tudom őket komolyan venni.
2018. dec. 20. 21:58
20/23 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a füstbombának nevezett pirotechnikai eszköz használata nem tiltott, mint ahogy a jelzőpisztoly sem viszont ha célzottan rossz szándékkal használják akkor testi egészség/élet veszélyeztetése lehet a vád, mintha kővel dobálna. Azért elbeszélgetnék a gyerekemmel de pártján lennék és minden erőmmel megvédeném a törvény elől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!