A gyermeketek az egyetem elvégzése után két évnyi munka után ott akarja hagyni a szakmáját. Helyette egy egy éves tanfolyamot szeretne elvégezni és nyelvet tanulni közben. Támogatnátok anyagilag?
Engem támogatnának mindenben.
Ugyanakkor rosszul érezném magam ebben a helyzetben, úgyhogy nem hagynám ott a munkám, amíg félre nem tudok tenni arra az egy évre valamennyi pénzt. Legalább annyit, amennyi a sulit és a nyelvtanulást teljesen fedezi, meg a saját szükségleteidet (ruhák,kozmetikumok,telefontöltés,bérlet).
Hogyha rezsibe nem szállsz be, szerintem az nem akkora tragédia, de a saját dolgaidat már illene fizetni. Ez csak az én véleményem, nektek kell megbeszélni otthon.
Te látod,hogy pl milyenek az anyagiak otthon. Ha szarrá dolgozzák magukat a szüleid ,hogy neked jó legyen, akkor én nem mennék így bele,hogy teljesen ők tartsanak el.
De ha jobban mennek a dolgok és nem oszt nem szoroz a +1 fő a rezsiben, akkor hajrá,beszéljétek meg.
Egy év hamar eltelik
De. Az esti képzés nincs a megyémben, csak nappali. Ha nem a megyémben vagyok, akkor pedig nem tudok édesanyám mellett gyakorlatozni.
Egyébként mióta munkaképes korban vagyok, azóta dolgozom. A szüleim tudják, hogy nem vagyok egy lusta, munkakerülő ember. 17 évesen is feketén már gyümölcsöt jártam szedni a földekre. 18 éves koromban óta egy nyaram nem volt, amit láblógatva töltöttem volna el. Ennek fejében merném csak megkérni őket, hogy segítsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!