Mit tegyek akkor amikor telefonozok és a szüleim elkezdenek gyanakodni gyanakodni hogy talán nem-e csajozok?
Ha jól gondolom kb. 12-14 éves lehetsz.
Ne foglalkozz velük :)
Youtube-on nincs is erotika.
SAJNOS.
Viccen kívül, jól értem, hogy belebámulnak a telefonodba? Akkor maximum akkor használd, mikor nem látják.
Az ilyenekből lesznek az olyan szülők, mint az enyémek, akik csodálkoznak, hogy miért nem megyek haza karácsonyra, meg miért nem hívom őket...
Fúj, de utálom az ilyen szülőket, akik valamiféle cirkuszi állatnak hiszik a gyereküket, és minden mozdulatát heves kommentárokkal és vihogással figyelik. "Nézd, milyen cuki, hát eszi a fagylaltot, hát nem aranyos?" aztán "Jaj, de édi, nézd, támaszkodik a falnál", és aztán pár év múlva jön a "hú, hát biztos csajozik, ugye, fiam, te egy p1namalom vagy, ugye? UGYE?!!" Mondjuk főleg azért utálom, mert az én szüleim (főleg az apám) is ilyen volt, a vécére is jött volna utánam, hogy mindent tudjon rólam, kivel találkozom, kivel beszélgetek, kit hívok fel. Mivel ez nem működött, elkezdett mindenféléket kitalálni, hogy én biztos ezt és ezt csinálom, aztán gyanúsítgatni mindenfélével. Olyan is volt, hogy belopózott mögém, mikor chateltem, és megpróbált belelesni a privát beszélgetésembe. Hát majdnem szájba is vágtam...
Sajnos nincs más megoldás, mint mindent titokban tartani előlük és minimálisra csökkenteni az interakciót. Nem beszélgetni, nem mondani semmit, elhallgatni a jelenlétükben. Vegyék észre magukat, hogy semmi közük a magánéletedhez, nem vagy a tulajdonuk, nem vagy hörcsög a terráriumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!