Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni ilyenkor?

Mit tudnék tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés

A szüleim folyton veszekednek pontosabban apám anyámmal amikor már van benne valamennyi ital. Egyszerűen ezt annyira unom már hallgatni hogy el sem tudom mondani.. Mi tudnék tenni? 16 éves fiú vagyok. Mire el tudok költözni az még idő mivel középsulis vagyok 2.os valami tanács esetleg? Mindig olyan gyomoridegem van amikor hallom a veszekedést hogy az má nem igaz. Meg sajnálom anyámat...

Esetleg valami ötlet hogy ha valamit tudok tenni akkor mit tegyek? Válaszaitokat Köszi előre is

#anya #apa vita veszekedés
2018. dec. 2. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz mit tenni, anyádnak kéne összekapni magát és elválni.
2018. dec. 2. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Anyád vagy Te kérj meg egy rokont, barátot, hogy beszéljen apád fejével.
2018. dec. 2. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

En nilyenkor a szobamba mentem, fejhallgatot tettem a fejemre es hangosan zenet hallgattam es probaltam olvasni vagy enekeltem a dalszoveget.

Igy lemaradtam a veszekedes egy jelentos rsszerol es nem volt annyra gyomorgorcsom. Ĺegalabbis egy kis ideig.

2018. dec. 2. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
Ne sajnáld anyád. Ő úgy döntött, együttmarad apáddal. Beszéltél mád neki arról, hogy érint téged ez az egéaz?
2018. dec. 3. 02:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak annyit tehettem, hogy elmentem hazulról vagy a szobámba vonultam és hangosan zenét hallgattam.
2018. dec. 3. 07:04
 6/6 anonim válasza:

19/f.

Azta....

Ezek a fejhallgatós válaszok az agyamra mennek....

Én kérlek szépen, amikor apám részegen jött haza és anyám kiabált meg ütögette őt, akkor én odamentem és próbáltam mindig leállítani, de hát ennek mindig az lett a vége, hogy én is kaptam csípős pofonokat meg ment a sírás. A testvérem csinálta ezt a fejhallgatós dolgot, de ő azért, mert nem érdekelte őt, de én mindig próbáltam apámnak segíteni. Ez még általános iskola alsó tagozata környékén lehetett, ha nem tévedek.

Nálunk az lett a vége, hogy apám elköltözött falura, a testvéréhez és az anyjához, mi meg 3-an itt maradtunk a városban. Apám azóta már csak mértékkel iszik hébe-hóba, de mi ittuk meg a levét az egésznek, főleg én, mert anyám elfajult teljesen, konkrétan megőrült. Szóval szerintem anyuci és apuci azért kell egymásnak, hogy kordában tudják tartani egymást. Apám normális, de anyám ma is jól megpofozgatott így karácsony előtt... Jah, meg a visítás a legnagyobb fegyver a világon, bérházban... -_-

2018. dec. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!