Milyen anya hagyja ott a gyerekeit egy agresszív apánál és lép le egy pasival új életet kezdeni? :O
Utolsó!
Tök mindegy. Ha apa lelép egy másik nővel az is az anya hibája...biztos elhagyta magát, nem jutott elég idő a fasziira.
Engem is "felháborítót h mindig az anya van szidva.
Ha anyuka hétvégi anyuka akkor egy kva. Apuka dobja a családot és hétvégi apuka az nem baj.
Párom leletet lányom születése előtt. Pedig ő jobban akart gyereket meg a nagylányat ő nevelte.
Egyszer mondtam mergembe azt h az ilyen meg érdemelnèhogy szülés utan oda vigyem a gyereket hogy "itt van neveld fel, majd hétvégén jelentkezem". Voltam én minden szemét anya.
De természetesen én nevelem, apja nem is látta mèg (pesug nem tiltottam, abba egyeztunk meg akkor látja amikor akarja). Nagynehezzen fizet 3 éve, 4 éves a lányom.
Sőt a nagylánya aki most 18, Ő is velünk él azóta. Kb két éve nem látták egymást.
De én vagyok a szemét mert ilyet vágtam a fejéhez.
Hozzá teszem engem más véleménye bem érdekel. Lányom imad és en is Őt. Akik ismernek meg szeretnek ők a lényeg!
Sajnálom azt a sok gyereket akinek árvaház vagy terror jut othon. Ha nem birod menj máshova dolgozni.
Voltam nevelő 3 évig...elég volt.
N27
Itt nem a munka a gond, vagyis nem attól van baj.
Amugyse stimmel valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!