Milyen anya hagyja ott a gyerekeit egy agresszív apánál és lép le egy pasival új életet kezdeni? :O
Vannak ilyen emberek, akik csak magukra gondolnak.
Kérdező, mesélek valamit: kezdem a végén, az életem rendben van, nyugi. Szóval anyám elhajított, mint egy darab szrt, nagyanyám nevelt fel. Csinált még bizarr dolgokat és soha nem foglalkozott velem, de kölcsönkérni azt tudott. Már 28 éves voltam, mikor babát vártam és kértem vissza tőle a pénzem, mire FELHÁBORODOTT, HOGY ÉN MIT KÉPZELEK, mikor ő milyen rossz anyagi helyzetben van, de nagy kegyesen megígérte, hogy visszaadja (a lányom már 14 éves, de azóta se láttam a pénzem), így a 28 év dühét akkor ráborítottam. Nem fogod elhinni, ez az idióta hülye nem értette mi bajom van! Elhagyott, eldobott, sose tudtam meg mi a szülői szeretet, mert apám is az utcán volt, ha látni akartam nekem kellett utána koslatnom és nem értette, szerinte jól csinált mindent :D szánalmas féreg.
Jó fej vagy, kérdező. Adott egy család, ahol apa bántalmazza őket, anya lelép és neked egyetlen kérdésed van: milyen anya az ilyen. Én azt kérdezem: milyen apa az,aki bántalmazza a családját????Ez miért nem háborít fel téged? Milyen apa az, aki a rá bízott gyerekek helyzetével visszaél, miután a társa lelépett? (és nyilván az előtt is, gondolom, ő üldözte el) Miért a nőkön kér mindenki számon mindent?
És mielőtt károgni kezdenél: egyedülálló anya vagyok és imádom a gyerekemet. De tele a hócipőm azzal, hogy mindenki mindig az anyák felett ítélkezik, az, hogy az apák lelépnek az teljesen okés. Még neked is. Mert fogadjunk, hogy fordított esetben, ha apa lelép mert elege van a lelkileg bántalmazó anyából aki a gyerekeket is bántalmazza, neked akkor is az lenne a kérdésed, hogy milyen anya az ilyen, nem az, hogy milyen apa hagyja ott a családját és lép le egy nővel új életet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!