Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám látott egy képet,...

Anyám látott egy képet, aminek nem örül. Mit tegyek? 16l

Figyelt kérdés

Látott eny képet, amin egy "lánnyal" "csókolózok", vagyis csak annak tűnik. Igazából az illető fiú volt csak lánynak volt öltözve, a sulis beavatás miatt, én meg csak éppen kisminkeltem őt aznapra.

Ezzel csak az a baj, hogy készült egy kép, amin ez nem annak tűnik. A képen nem látszik, hogy nem egy lány, ráadásul abból a szögből olyan, mintha csókolóznánk.

És mivel a telómon beakadt valami, pont elküldtem anyámnak, még kedden, aki azóta nem ír vissza, nem veszi fel a telefont. Ráadásul jövőhét szombatig haza sem megyek, mert most programhétvége van, utána meg szombati tanítás.

Szerintetek mit tegyek?

2018. nov. 24. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
40%
Dobd be ide a képet, hogy megnézzük, hogy hogyan lehet kimagyarázni.
2018. nov. 25. 09:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha bedobnám a képet, akkor beazonosítható lenne sok dolog
2018. nov. 25. 11:15
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

Rettentő rossz véleményem van anyukádról, ezt mint szülő mondom.

Tehát 16 évesen kollégiumban laksz, egy héten egyszer mész haza hozzá. Normális szülő ilyenkor örül, ha hallja a gyereke hangját. Ha valami bizarr, furcsa dologról értesül vele kapcsolatban (mint ez a fénykép), akkor annál inkább szeretné tudni, mi volt ez, hogyan történt - és akkor a gyerekének van lehetősége elmondani azt, amit kérdező most ide leírt.

Mit tegyél?

Szerintem ne keresd jövő hét végéig. Te hívtad, látta a hivás-kijelzésen. Ha erre egy anyában nem mozdul meg valami, hogy vissza kéne hívni, akkor főjön csak a saját levében! Majd hazamész két hét múlva, aztán akkor elmondod. Ha egyáltalán kíváncsi rád. Mert az eddigi viselkedése nagyfokú érdektelenségről tanúskodik.

2018. nov. 25. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Akkor csak dobd át privátba
2018. nov. 26. 00:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Írd le neki (SMS, messenger,viber), amit ide..hogy konkrétan mi történt.
2018. nov. 26. 14:58
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Haza mész azt elmagyarázod neki. Találd már fel magad. Mit akarsz így az életben, ha egy ilyen kis dolgon be vagy szarva, nem tudsz gondolkodni, feltalálni magad?
2018. dec. 1. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Nekem van egy képem, amin ugyanilyen rendezvényen úgy néz ki mint ha egy lányt próbálnék kinyalni szigorú egyházi gimnáziumban.....van ez így. Különben semmi nincs közted és a pasi közt? Egyszer bemutatod anyukádnak hogy ő az a lány akivel csókolóztál.

Az a baj,hogy bepánikoltál. Rögtön menthető lett volna a helyzet, az elkűldött kép után. Küldessz egy üzenetet,hogy ugye anya milyen szépen kisminkeltem a Dávidot? Aztán elküldöd a Dávid képét.

2018. dec. 1. 15:45
 18/21 anonim ***** válasza:
18%
Goldmund, hiába vagy rossz véleménnyel az anyáról, közel sem biztos, hogy ez történt. A kamaszok nagyon szeretnek szépíteni más kárára, csak hogy nekik ne kelljen vállalni a felelősséget.
2018. dec. 1. 21:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Miféle felelősséget???
2018. dec. 1. 23:51
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda véletlenek...
2018. dec. 2. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!