Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám látott egy képet,...

Anyám látott egy képet, aminek nem örül. Mit tegyek? 16l

Figyelt kérdés

Látott eny képet, amin egy "lánnyal" "csókolózok", vagyis csak annak tűnik. Igazából az illető fiú volt csak lánynak volt öltözve, a sulis beavatás miatt, én meg csak éppen kisminkeltem őt aznapra.

Ezzel csak az a baj, hogy készült egy kép, amin ez nem annak tűnik. A képen nem látszik, hogy nem egy lány, ráadásul abból a szögből olyan, mintha csókolóznánk.

És mivel a telómon beakadt valami, pont elküldtem anyámnak, még kedden, aki azóta nem ír vissza, nem veszi fel a telefont. Ráadásul jövőhét szombatig haza sem megyek, mert most programhétvége van, utána meg szombati tanítás.

Szerintetek mit tegyek?

2018. nov. 24. 12:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%

Remek egy iskola lehet.

Mi lenne, ha megpróbálnál beszélni vele, esetleg megkérni a gyereket, hogy mondja el ő is.

Nekem valahogy kamunak tűnik a sztori, mintha ribizli lennél.

2018. nov. 24. 13:09
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
Szard le ha ilyen regimodi ennyi
2018. nov. 24. 13:12
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Véletlenül elküldtem a véletlenül csókolózós képet amin véletlenül egy pasi van lánynak öltözve... :D
2018. nov. 24. 16:08
 4/21 A kérdező kommentje:
De nem csókolóztam vele emberek. A gólyaavató meg szerintem mindenhol van. Egyébként jó suliba járok köszönöm szépen...
2018. nov. 24. 17:05
 5/21 anonim ***** válasza:
83%
Mutasd meg ezt amit ide írtál,és minden jóra fordúl.
2018. nov. 24. 17:14
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
"Mit tegyek? " - Kérdező, semmit, ha majd kérdez valamit arra válaszolj, és ennyi.
2018. nov. 24. 17:23
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
Mondd el azt, amit itt leírtál. Habár, hogy őszinte legyek engem nem nagyon győzött meg a kis sztorid.
2018. nov. 24. 19:16
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Anyad el meg? Azota nem ir vissza es nem veszi fol a telefont? Hivd mar fol mas telefonjarol es akkor folveszi. Ha nem, akkor szivrohamot kapott, amikor elkuldted neki a kepet.

Miert lenne kamu. A mi golyaavatonkon a golyataborban spagettit kellett szigoruan egy fiu egy lanynak egymassal szemben allva idore megennie. Igy versengtek a csapatok. Orulok, hogy még az internet sehol se volt akkoriban. A filmeket elohivas utan meg jozanul azert senki se mutogatta:-) :-).

Ha anyukad el es ennyire megsertodott, akkor ne aggodj hazamesz es ugyis tudsz vele szemelyesen beszelni. Olyasmivel kivaghatod magad: anyukam nem.vagyok leszbi az egy fiu a kepen, viszont valami nagyon szornyu dolgokt kell elmondjak nagyon berugtam aznap este szegyellem magam es sajnalom, hogy meg el is kuldtem a kepet. Amugy helyes srac, csak nem tudom a nevet. Nagyon ciki volt tana szoba allnom vele es neki s.

Anyad ekkor megnyugodna, hogy nem.vagy leszbi, es gyorsan kiadhatna a duhet es lecseszne, hogy de miert ittal. Te meg szeen vegighallgatod es bologatsz anya igazad van. Legkozelebb vigyazok. Szeretlek. Nincs baj.

2018. nov. 25. 00:10
 9/21 anonim ***** válasza:
62%

Annyit tudunk tenni most hirtelen, hogy csókolózol velem , készítünk egy képet, és elküldjük anyukádnak. Ő megnyugszik hogy nem vagy leszbika, és süt neked meggyes pitét mire hazaérsz. Ennek a fele természetesen engem illet.

Megvan a napi jócselekedetem , és még csak 6:34 van.

2018. nov. 25. 06:34
 10/21 A kérdező kommentje:
De nem este volt a dolog, hanem napközben és ez látszik a képen. Másrészt józan voltam
2018. nov. 25. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!