Mit tegyek, ha kérésem ellenére a volt férjem egy ágyban alszik a 13 éves Fiunkkal mikor nála van?
Évek óta próbálom meggyőzni, hogy nem normális az, ha a serdülő fiunkkal egy ágyban alszik. Nézőpontom szerint beteges vagy alibi ez, hogy ne kelljen a párjával aludnia.
Van új párkapcsolata is évek óta, és nem azt látja a Fiam, hogy a Férfi és a Nő alszik egy ágyban a gyerekek pedig a külön szobájukban. Édesapa a 13 éves fiammal egy ágyban, az élettársa pedig a 12 éves lányával egy szobában külön.
Főleg szakember tanácsára lennék kíváncsi. Milyen hatással lesz ez a Fiamra?
Mennyiszer alszik nála? Kéthetente egy éjszakát? Mert az kb. az a kategória, mintha a távol lakó nagymamáékhoz időnként elutazna a család, és ott szükségből együtt aludnának egyébként nem együtt alvó családtagok, mert másképp nem férnének el.
Szerintem kérdezd meg a fiadat, miért alakult ez így, neki ez így jó-e stb. Nem egy háromévesről beszélünk, akinek még nincs önálló véleménye! De szerintem, ha őt zavarná, akkor szólt volna már az apjának.
Amit 7-ben írtál, az viszont tényleg furcsa!
Egy ágyban 13 évesen a haverokkal, barátokkal???
Heti három alkalom az édesapa láthatása közös megegyezéssel és teljesen jó napi kapcsolatban vagyunk egymással a közel 10 éves elválás óta.
Ebbe a megállapodásba is a gyerek érdekét néztem mivel az Édesapa másodállásban vőfély és egy hétvégéje sem szabad egyben.
Nem a szőrszálhasogatás részemről itt a kérdés felvetése...
Nekem csak az a furcsa miért nem alszik az új párjával?
Amúgy azt sem értem,miért nem kérdezted meg a fiadat,hogy miért van ez így?Jó-e ez így neki?
Természetesen megkérdeztem, és változó mikor mit válaszol.
Van mikor sajnálkozva mondja, hogy Vele aludt, pl. nyáron mert csak az Ő szobájában van klíma ezzel indokolta Apukája miért alszik vele.
Miután most ismét jeleztem az Édesapának ezt az alvás dolgot, most azt a választ kaptam Fiamtól, hogy nem az én dolgom mit csinál ott. Feltételezem ezt adták a szájába...
Viszont korábban mesélte Fiam, hogy bemegy apja utána mikor fürdik is és zavarja.
De olyan is van, hogy Fiam kéri simogassa hátát amíg elalszik...
Sziasztok..
Ha egy gyerek legyen az barmilyen korú es nemu ha egyik szulojevel alszik semmi szexualitast nem kell belelatni ...
viszont ha o sajat maga keri hogy simogassa a hatat mig elalszik akkor az a gyerek akkor vagy rossz elmenyben volt resze vagy szeretethianyos ...
mondom ezt 5 fiugyerek apjakent ...
emlekszem mikor a tolem 7 evvel fiatalabb haverom (mikor en 22eves voltam o pedig 15) sirva jott le mert a szulei veszekedtek es kerte hogy simogassam a hatat mig elalszik ...
harom tunderi kislanya van...
Nem tudom... én 13 éves koromig anyukámmal aludtam, miután a szüleim elváltak. Én nekem ez mindig jó volt, mert védve éreztem magam. Amikor apukámnál voltam, akkor ő is legtöbbször odajött elaltatni, befeküdt mellém, még egészen a korai tízes éveimben is. Aztán ahogy elkezdtem idősödni, ez is változott. Nem nagyon befolyásolta ez ettől a családi “rendről” kialakult képemet. Nem hiszem, hogy bármi igazán különbözne nálam abból a szembontból azokhoz képest, akik különaludtak. Sőt... igazából szerintem egészségesebbé tett a sok szerető szülői érintés, ölelés. Fontos része az életemnek a fizikai kontakt, a szexuális életem pedig szintén rendben van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!