Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha kérésem ellenér...

Mit tegyek, ha kérésem ellenére a volt férjem egy ágyban alszik a 13 éves Fiunkkal mikor nála van?

Figyelt kérdés

Évek óta próbálom meggyőzni, hogy nem normális az, ha a serdülő fiunkkal egy ágyban alszik. Nézőpontom szerint beteges vagy alibi ez, hogy ne kelljen a párjával aludnia.

Van új párkapcsolata is évek óta, és nem azt látja a Fiam, hogy a Férfi és a Nő alszik egy ágyban a gyerekek pedig a külön szobájukban. Édesapa a 13 éves fiammal egy ágyban, az élettársa pedig a 12 éves lányával egy szobában külön.

Főleg szakember tanácsára lennék kíváncsi. Milyen hatással lesz ez a Fiamra?

2018. nov. 21. 12:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%

Mennyiszer alszik nála? Kéthetente egy éjszakát? Mert az kb. az a kategória, mintha a távol lakó nagymamáékhoz időnként elutazna a család, és ott szükségből együtt aludnának egyébként nem együtt alvó családtagok, mert másképp nem férnének el.

Szerintem kérdezd meg a fiadat, miért alakult ez így, neki ez így jó-e stb. Nem egy háromévesről beszélünk, akinek még nincs önálló véleménye! De szerintem, ha őt zavarná, akkor szólt volna már az apjának.

2018. nov. 21. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

Amit 7-ben írtál, az viszont tényleg furcsa!

Egy ágyban 13 évesen a haverokkal, barátokkal???

2018. nov. 21. 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
ha nem simogatja akkor semmilyen hatással nem lesz rá
2018. nov. 21. 14:52
 14/21 A kérdező kommentje:

Heti három alkalom az édesapa láthatása közös megegyezéssel és teljesen jó napi kapcsolatban vagyunk egymással a közel 10 éves elválás óta.

Ebbe a megállapodásba is a gyerek érdekét néztem mivel az Édesapa másodállásban vőfély és egy hétvégéje sem szabad egyben.

Nem a szőrszálhasogatás részemről itt a kérdés felvetése...

2018. nov. 21. 15:00
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Nekem csak az a furcsa miért nem alszik az új párjával?

Amúgy azt sem értem,miért nem kérdezted meg a fiadat,hogy miért van ez így?Jó-e ez így neki?

2018. nov. 21. 15:38
 16/21 A kérdező kommentje:

Természetesen megkérdeztem, és változó mikor mit válaszol.

Van mikor sajnálkozva mondja, hogy Vele aludt, pl. nyáron mert csak az Ő szobájában van klíma ezzel indokolta Apukája miért alszik vele.

Miután most ismét jeleztem az Édesapának ezt az alvás dolgot, most azt a választ kaptam Fiamtól, hogy nem az én dolgom mit csinál ott. Feltételezem ezt adták a szájába...

Viszont korábban mesélte Fiam, hogy bemegy apja utána mikor fürdik is és zavarja.

De olyan is van, hogy Fiam kéri simogassa hátát amíg elalszik...

2018. nov. 21. 15:53
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Hat pedig ezt kar szepiteni meg mentegetni, ez nagyon beteg....
2018. nov. 21. 17:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok..

Ha egy gyerek legyen az barmilyen korú es nemu ha egyik szulojevel alszik semmi szexualitast nem kell belelatni ...

viszont ha o sajat maga keri hogy simogassa a hatat mig elalszik akkor az a gyerek akkor vagy rossz elmenyben volt resze vagy szeretethianyos ...

mondom ezt 5 fiugyerek apjakent ...

emlekszem mikor a tolem 7 evvel fiatalabb haverom (mikor en 22eves voltam o pedig 15) sirva jott le mert a szulei veszekedtek es kerte hogy simogassam a hatat mig elalszik ...

harom tunderi kislanya van...

2018. nov. 21. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:
77%
Sztm meg tuljatszod a dolgot!
2018. nov. 21. 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... én 13 éves koromig anyukámmal aludtam, miután a szüleim elváltak. Én nekem ez mindig jó volt, mert védve éreztem magam. Amikor apukámnál voltam, akkor ő is legtöbbször odajött elaltatni, befeküdt mellém, még egészen a korai tízes éveimben is. Aztán ahogy elkezdtem idősödni, ez is változott. Nem nagyon befolyásolta ez ettől a családi “rendről” kialakult képemet. Nem hiszem, hogy bármi igazán különbözne nálam abból a szembontból azokhoz képest, akik különaludtak. Sőt... igazából szerintem egészségesebbé tett a sok szerető szülői érintés, ölelés. Fontos része az életemnek a fizikai kontakt, a szexuális életem pedig szintén rendben van.

19/L

2018. nov. 22. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!