Elvitte a fogorvoshoz, vagy nem?
Nagyon jó ötletet írt 6-os, ezzel tényleg minden feltűnés nélkül meg lehet tudni a gyerektől, elvitték-e fogorvoshoz!
Azokkal is egyetértek, akik írták, hogy legrosszabb esetben az ember elviszi magánorvoshoz pénzért. Erre most is szükség lehet, ha tényleg voltak fogorvosnál és az nem törődött vele. Én nem értek hozzá, de amit 10-es írt, attól égnek állt a hajam! Én is azt mondom: így semmiképp se járjon a gyerek!
Viszont párod helyében, ha kérésem ellenére sem vitte volna el az anyja fogorvoshoz, és a TAJ-kártyát sem adta volna oda nekem, hogy elvihessem, akkor én bekeményítenék: bejelenteném a gyermekjóléti szolgálatnál, hogy elhanyagolja a gyereket, nem viszi orvoshoz, amikor szükség lenne rá. Ha semmi egyéb nem történik, csak lesz egy kis levelezés, meg elmennek hozzá családlátogatásra, talán már akkor leesik neki a tantusz, hogy ő sem tehet meg bármit a gyerekünkkel.
Jelentsétek anyut a megfelelő hivataloknak. Gyermek veszélyeztetése, ha nem viszi orvoshoz.
Nekem anno kihúzták az ilyen fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!