Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viseli a többi gyerek a...

Hogy viseli a többi gyerek a Jehova Tanúi szüleit?

Figyelt kérdés
A szüleim ebbe neveltek és a kényszerű nyomás hatására 15 évesen meg kellett keresztelkednem. Albérletet vettem ki, hónapokig kerestem lakást de a környéken alig lehetett találni. Ordibál ez miatt az anyám és nem enged költözni. Nem tudom elvinni a dolgaim, kiabál, szidalmaz, addig áll kiabálva a szobámba míg olyan ideges nem leszek hogy sírva fakadok. Teljesen sátán imádónak állít be amiért költözök. Rám akarja erőltetni az akaratát ahogy mindig tette és most hogy próbálok kitörni őrjöng
2018. nov. 14. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
A tizedik hozzászólóhoz hasonlóan nekem is van egy nagyon kedves kolléganőm, aki Jehova tanúja. Én sem tudtam sokáig hogy az, csak egyszer szóba került. Nagyon segítőkész, kedves nő. Anyukád nem azért ordít, mert Jehova tanúja, csak szimplán zakkant.
2018. nov. 15. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Van valaki aki tud segíteni neked költözni? Anyád biztos nincs otthon egész nap, valamikor csak dolgoznak, vagy valami. Ne hagyd, hogy megfélemlítsen. Ha 2-3 haverod átmegy és valaki tud szerezni egy kocsit, akkor pár óra alatt mindent ki tudod menekíteni a legfontosabbakat.

Ha meg már feljött, akkor leírom, hogy a személyes tárgyaidat nyugodtan pakold össze, mert a te tulajdonodban vannak. Kabaréba illene ha követelne rajtad 3 törölközőt, egy párnahuzatot és egy kupac ruhát. Azonnal nyerne is egy szimpátia díjat a bíróságon, de jó eséllyel el is hajtanák a francba, mert úgysem tudja igazolni hogy az az övé. Most ennek nyilván van határa. Ha a szobádban van egy TV, akkor azt inkább hagyd ott, mert arról lehet, hogy eltették a számlát.

2018. nov. 15. 21:23
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

12: ha a kérdezőnek nincs jövedelme, akkor semmiféle dolgot nem tud magának venni, tehát lop, ha elvisz olyat, ami nem az övé. A használati tárgy még nem tulajdon. Ne biztasd arra, hogy lopjon. Bár neked biztos belefér az értékrendedbe, de mást ne húzz le erre a szintre.

Kérdező, te pedig úgy oldd meg inkább, hogy anyád SEMMIFÉLE fogást ne tudjon rajtad találni. Ismered a tanúkat, pontosan tudod, hogy elsősorban a látszatra adnak, tehát mindent helyesen tegyél. Mellesleg a Biblia NEM tiltja a költözést, tehát nyugodtan mehetsz. Ha kell előszedem az összes erre vonatkozó igét. Ha van gyomrom hozzá, akkor akár a tanúk undorító biblia utánzatából is kimásolom, hogy a vének se tudjanak belédkötni.

2018. nov. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!