Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt hogy hogy megjegyezte?

Ezt hogy hogy megjegyezte?

Figyelt kérdés
Alapvetően odafigyelek arra amit eszek,és ma édesanyámmal voltam és mutattam neki milyen reggelit dobtam össze,csupa egészséges dolog ubi paradicsom abonett csirkemellsonka. Erre azt mondta h “Helyes”. Ezt azért mondhatja mert h szerinte így egészségesen kell élnem? Vagy mert csak örül h egészséges vagyok?
2018. nov. 13. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

Véletlenül láttam meg ezt a kérdést, de b*szki, meghűltem :D

Nem akarlak nagyon leoltani, mert gondolom még gyerkőc vagy és biztosan nagyon önbizalom hiányos is a kérdés alapján.

Ha a munkatársam aki 20 éve fut és sportol megmutatja az egészséget reggelijét, nagyjából ugyan ezt mondom rá, hogy helyes. Mert az. Mert figyel arra, hogy mit eszik és mert tőlem sem áll távol az egészséges életmód és gondolkodás. Másrészt meg kicsit le is lesz*rom, hogy mit eszik, ezért elintézem egy szóval, mert nem akarom megbántani. Én se mutogatom neki a szénhidrátszegény ebédemet :D

Ha 2 üveg nutellát mutattál volna neki, 2 liter kólával, hogy ezt reggelized akkor arra azt mondja, hogy "Ejnye" - mert az meg hizlal és mert nem reggelinek való.

Nagyjából érted? :D Egy olyan szón lovagolsz, aminek kb semmi jelentősége sem volt. Jelezte, hogy rendben van, hogy ilyesmiket eszel, mit kell ezt túl gondolni?

Most erre mit vártál? Hogy leültök kalóriát számolni és körülrajong hogy de jó a reggelid?

Becsülendő, hogy egészségesen élsz, de ne azért tedd, hogy mások visszajelezzenek erre valamit, hanem magad miatt!

2018. nov. 13. 13:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt szoktam mondani, ha nem figyelek oda vagy csak nincs mit mondanom. Ha valami jó, akkor 'az jó' meg 'helyes' meg 'király'.
2018. nov. 13. 13:59
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Csirkemellsonka? A csirkének nincs sonkája. A "csirkemellsonkában" viszont van egy csomó dolog, ami minden, csak nem egészséges (a többi felvágottban is).
2018. nov. 13. 14:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Kedves utolsó valahogy sejtettem h valaki beleköt valamelyik tényezőbe. Nembaj. Ez ilyen.
2018. nov. 13. 14:58
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyerekes vagy már!

Mit agyalsz annyit? Semmi kétértelmű dolgot nem mondtak anyádék/apádék ami megérdemelne egy kérdést. A másik dolog, hogy mi nem látunk a fejükbe, nem tudjuk mit gondolnak.

Te egy nagyon szorongó ember vagy, aki folyton valami visszajelzést vár és azt, hogy pátyolgassák egyfolytában.

Vagy simán csak gyerek vagy még? Akkor se görcsölj ennyit, menj érezd jól magad, játszál és egyél ami jólesik.

2018. nov. 13. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Csirkemellsonka pont, hogy nem egeszseges, RÁKKELTŐ! Ha tudnád hogy keszul, soha a büdös életben nem vennéd meg.
2018. nov. 13. 19:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Oke akkor jobb lenne ha gumi cukrot és csipszet zabálnék mint csirkemellsonkat?
2018. nov. 14. 07:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon önbizalom hiányos vagy, hogy még itt is megerősítésre vársz. Dícsérjünk agyon mert nem gumicukrot eszel?

A csirkemellsonka valóban nem a legegészségesebb, de ezt tudnod kéne, ha egészséges életmódot folytatsz. Inkább kértél volna tanácsot, hogy helyette mit egyél, de gondolom egyszerűbb felvágni azzal, hogy te "egészségesen" élsz és senki ne mondja meg neked, hogy mit csinálsz rosszul. De tudod mit? Nagyon "helyes", amit csinálsz.

2018. nov. 14. 08:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
14: leírják, hogy nem jó, amit eszel, erre te nekiállsz szemétkedni, meg hisztizni. Engem nem érdekel, hogy önbizalom hiányos vagy, én kimondom, hogy egy kis elkényeztetett bunkó görcs vagy.
2018. nov. 14. 08:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Ti meg annyira de annyira rosszindulatúak vagytok ezen az oldalon. Ide jovok felteszek egy kérdést. Megkapom a választ,erre a kérdésem másik felébe már rögtön itt van 2 ember aki beleköt. Ki a fr@nc kérdezte h egészséges-e a csirkemellsonka? Nem kérdeztem, erre nekem estek h ha egészségesen étkeznek akkor nem ennék sonkát. Koszonom de nem kertem kioktatást meg indokolatlan rosszindulatú piszkálódást,a sok net előtt ülő emberektől. Ezt tudjátok nagyon jól, az észt osztani. Parádés.
2018. nov. 15. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!