Szerintetek is van olyan helyzet, amikor nem lehet leválni békésen a szülőkről?
Nem lehet rájuk észervekkel hatni, megbeszélni, mert csak az üvöltés és fenyegetés megy. Nem kevésszer majdnem rá is ment az életem a hülyeségükre...
Ezt csak úgy lehet, ha végképp minden kapcsolatot megszakítok, még nem késő.
Mivel kort nem írtál én 22-24 év körüli fiatalra gondolom a válaszom kb. Akinek van munkája, és tudna máshol lakni ha akarna.
Ebben az esetben egy ideig szakítsd meg velük a kapcsolatod. Ne örökre. Hagyj nekik egy levelet, nehogy azt gondolják egyből, hogy valami bajod lett. Hagyj egy telefonszámot, és írd le mellé, hogy ott elérnek, de csak abban az esetben ha normálisan hajlandók kommunikálni veled. Egyébként egyből leteszed.
Előbb utóbb megbékélnek, lenyugszanak, átgondolják, megértik és szerintem át tudjátok normálisan beszélni.
Ha nem, sajnos van olyan is, akkor nincs mit tenni. Kezd el építeni a saját kis életed. Spórolj, tegyél félre. Előbb utóbb lesz családod vagy komoly párod, annak a szülei akik majd méltón viselkednek veled.
A rokonainkat nem válogathatjuk meg.
Van akinek ilyen jutott, van akinek olyan.
De a saját új családod, párod, gyerekeid, olyan lesznek majd amilyet szeretnél. Ahogy neveled őket.
Az rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!