Minden bajom azért van/lett, mert anyám meghalt
kiskoromban. Nem bírom! (? )
Figyelt kérdés
Azért lettem beteg,amiatt bántottak fizikálisan,amiből maradandó károsodásom lett,azért vagyok egy roncs,mert senki nem szeret,nem vagyok fontos,azért nem volt lehetőségem befejezni a sulit,azért vagyok magányos,üres és szomorú.
Nem hiába mondják,hogy anya csak egy van és,hogy pótolhatatlan. :'(
Hidd el, nem azon múlt ez hogy él-e, bár sajnálom hogy elvesztetted. Másoknak is vannak ilyen problémái, tehát ennek más a kiváltó oka. Menjünk sorban:Beteg lettél, emiatt bántottak, ez maradandó gondokat okozott. Azt javaslom hogy ezeket kezeld amennyire lehet. Figyu, ha összekapod magadat és olyan helyzetben vagy folytathatod az iskolát, elkezdhetsz ismerkedni és építheted magadat. Anyukád sem azért hozott a világra hogy szenvedj. Motiváljon az, hogy ő biztos jót akar neked és mutasd meg hogy fel tudsz állni, elvégre csak azt győzhetik le aki feladja a harcot. Szerintem látogass meg egy pszichológust elsőként, utána jöhet a többi.
2018. nov. 6. 22:11
12/16 anonim válasza:
Tehát azért ettél beteg mert meghalt anyukád? Hagyjuk már az esti mesét.. Miért van ennyi ember aki nem akar felelősséget vállalni saját életéért, és mindig másokban keresi az okokat?
2018. nov. 6. 23:44
13/16 A kérdező kommentje:
#12:Igen,eltaláltad.Azért nem tudtam folytatni a sulit,mert nem volt pénzem,azért bántalmaztak fizikálisan is,mert nem volt,aki megvédjen és egyebek...
2018. nov. 6. 23:50
14/16 anonim válasza:
Legutóbb még apád új nője volt a hibás az elromlott életedért. Jövő héten ki lesz?
2018. nov. 7. 10:52
15/16 anonim válasza:
Ideje lenne felnőnöd, és nem kifogásokat keresned a sikertelenségedre!
Mi az, hogy azért nem tudtad befejezni a sulit, mert nem volt pénzed? Van róla fogalmad, hogy hány ember tanul MUNKA MELLETT, mert meg kell élni valamiből? És sok ilyen embernek van anyukája, mégis kénytelenek munka mellett tanulni.
Fizikai bántalmazás: úgy képzeled a csodás gyermekéveket, hogy az anyuka mindig lohol a gyerek nyakában, és aki csúnyán néz rá, azt rögtön 3 km-rel arrébb paterolja, hogy a kicsi gyerekének még a haja szála se görbüljön? Ugyanúgy bántottak volna fizikálisan ha él, max tudott volna szólni pár szót az érdekedben vagy másik suliba íratni, de ennyi.
2018. nov. 7. 17:58
16/16 anonim válasza:
Én 7 éves a hugom 11 hónapos voltam amikor apukám autóbalesetben meghalt!! Anyám már aznap a szomszéddal hempergett a másik szobában! A hugomat én és a 9 éves nővérem gondoztuk! Anyám minden este lelépett buliba és minden nap új pasival ért haza! Ez ment 3 évig mikor az iskola megtette a deljelentést! Anyám hivatalosan is lemondott rólunk! Nagyanyámnál laktunk aki úgy beszélt velünk mint az utolsó senkiházival! Mindig azt mondta! Ugyanolyan kur.a lesz belőletek mint anyátokból! Nem egyszer megvert. A többi rokonoknak a csicskái voltunk! Takarítani kellett járnunk gyerekekre vigyázni stb... Ha tehetném kitörölném a dejemből a multat. Főleg azt a részt amikor anyám engem és nővéremet ajánlott férfiaknak csakhogy italhoz jusson... De tudod mi tarzott életben?? Az hogy anya leszek. Én más leszek. Mind amit én nem kaptam meg azt a gyerekeim meg kapják!! 36 éves vagyok és végre boldog... Tűzz ki célt mert én tudom hisz nem egyszer a halálba akartam menni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!