Anyám miért nem főz változatosan?
kezd már kicsit besokalni, hogy akár 5 napig ugyanazt esszük.
Nekem kell a változatos kaja.
4x-szer eszek egy kajából, többet nem. Kell a változatosság, ha ő nem majd csinálok én magamnak, abból ami a hűtőben van. De nem értem minek főz egy hétre? Dolgozni nem jár, mosni szombatonként szokott, szóval heti 2-3 alkalom szerintem nem sok.
Ezt, hogy mondjam el neki szépen.
Jaj fogjátok már be vérmamik!
Ennyire megkeseredettek vagytok h egy 17 évesen akarjátok kiélni a frusztrálságotokat? Le lehetne állni mert baromi ciki. Inkább menjetek főzzetek valamit ami nem rántott hús. Komolyan szánalmasak vagytok ezzel a provokációval h 'nehogymá a gyereknek álljon feljebb'
Akiknek ez ennyire betalált azok tuti HTB-k akik a mirelit kirántanivalót teszik a család elé oszt jónapot..
Nem mondanám túl jónak a viszonyunkat. Nem mondja neki senki, hogy ne menjen emberek közé, szóval ezt ne az én számlámra írjátok, ha lehet. De mondom hagyjuk is.
Amugy ez a gyereknek kuss van, nem tudom honnan jön. Már a nagyszüleim sem így nevelték a szüleimet, de ok.
"Nem mondja neki senki, hogy ne menjen emberek közé, szóval ezt ne az én számlámra írjátok, ha lehet." - Nem a te számládra írjuk, hanem azt mondjuk, hogy attól jönne meg a kedve a változatosabb főzőcskézéshez is, ha jobban érezné magát a bőrében, ahhoz meg hozzásegítené, ha többet lenne emberek között, tehát ha változatosabb ételeket akarsz kapni otthon, akkor lásd meg te is az összefüggést, és segíts neki, hogy jobb kedve legyen.
"De mondom hagyjuk is." - Ja, bocsesz, azt hittem, hogy megoldást keresel...
Kedves Kérdező!
Sajnos itt -többnyire- olyan lusta nők válaszolgatnak, akik szinte egész nap a sorozatokat nézik avagy a neten lógnak.
Természetes, hogy anyádat védik veled szemben, mert nem bírják elviselni, ha valaki megpiszkálja a mártírságukat a heti egyszeri főzéssel.
Az meg természetes, hogy a férjük ezalatt kidolgozza a belét, a gyerekek meg az iskolában tanulnak. Vagyis senki sem zavarja őket az egész napos semmittevésben.
Javaslom, hogy tanulj meg főzni, mert nem egy nagy dolog.
Idézek a Csengetett Mylordból:
"Nem lehet olyan nagy dolog a főzés, ha nőkre merik bízni"
18:17
Minden szavával egyetértek.
Sok nő azt hiszi, hogy az a főzés, hogy valami mirelit szir-szart odalök a családnak, avagy tud elengedett kézzel pizzát rendelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!