Ez normális, hogy anyám ilyen?
Figyelt kérdés
Anyám alapból egy kiabálós fajta, de az elmúlt két-három évben egyre durvább. Szinte minden nap ordibál, mikor meglátom már görcsben van a gyomrom, mert nem tudom milyen hangulata van. Mindenből ki tudja hozni a legrosszabbat, például: ha megyek biciklizni a barátaimmal, akkor ordibál, hogy miért megyek mindig, ha meg nem megyek akkor meg egy lusta dög vagyok aki sosem megy sehova. Mérgező egy ember; mindig felhántorgatja, hogy ez mennyibe került, az mennyibe került. Egyszer például porszívózott és a porszívó csövével meg akart ütni, vagy egyszer azt mondta hogy én meg akarom őt ölni. Mindig csak azt mondja, hogy belőlem nem lesz semmi. Akármi történik mindig én vagyok a hibás. Ha apával veszekszik az is miattam van szerinte, mert én idegesítem fel ami miatt ő ingerült lesz bla bla bla... Tényleg sok mindenem megvan, nem is ezzel van a problémám, de lehet nekem akármim, ha egy normális anyám nincsen.2018. okt. 31. 13:52
1/10 anonim válasza:
Mit tettél azért, hogy a kapcsolatotok megváltozzon?
3/10 A kérdező kommentje:
Csak simán kerülöm, úgy nem tud belém kötni, de akkor meg azért kiabál, hogy miért nem megyek oda hozzá
2018. okt. 31. 14:21
4/10 anonim válasza:
Mért nem válik el apád ettől a kibírhatatlan szipirtyótól?
5/10 anonim válasza:
Egyetlen oldalát ismerjük a történetnek, arról is csak 8 sorban. Tartózkodnék az ítéletalkotástól, főleg, hogy látszólag meg sem próbáltad megtudni, min megy keresztül a másik. Egy tinédzser leszólja az anyját... semmi meglepő nincs ebben számomra.
6/10 anonim válasza:
Sajnos nem lehet leirni a nők miért ilyenek idegbetegek.. Mert ugyis kitörültetik.. De azt hiszem sokan tudják a választ..
7/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz anyáddal. Aki a saját gyerekét porszívócsővel akarja ütni, az nem normalis. És ne foglalkozz a sok gyökérrel se akik itt írják h biztos van oka is: nincs elég jó indok arra h bántalmazd a gyerekedet.
Mit tudsz tenni? 1. Beszélj apuddal. 2. Lesz*rod anyádat. Ne hagyd magad provokálni. Ha látod h rájött az 5 perc, hagyd ott. Ne vedd fel amit mond.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Többet nem kérek. Megoldódott a problémám.
2018. okt. 31. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!