Anyukamék állandóan behordoznak egyetemre kocsival, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem akarom őket se megsérteni, de ez kicsit gáz, ennyi idősen.2018. okt. 30. 22:02
12/19 anonim válasza:
Nem semmi, hogy egyesek mennyire életképtelenek.
13/19 anonim válasza:
Pont jó sose. Ha nem viszik az a baj, ha viszik meg az. A nyuszi meg a sapka tipikus esete. Nehéz manapság szülőnek lenni.
14/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszik általános iskolás vagyok....
2018. okt. 31. 10:52
15/19 anonim válasza:
Engem is bevisznek, pedig már mesterszakos, idősebb vagyok. Igazából bazi kényelmes, nem kell reggel előbb elindulnom és a büdös metrón nyomakodnom. Ráadásul igen jó kocsink van, szeretem, hogy megnéznek, amikor kiszállok tip-top ruciban mert imádom, ha mások irigyek rám :D
16/19 anonim válasza:
Nem, nem általános iskolás vagy, hanem óvodás.
"Köszönöm, de nem akarom, hogy elvigyetek. Busszal akarok menni."
Aki 20 évesen ennyit nem tud saját kútfőből kimondani, az szociális téren kb. óvodás.
17/19 anonim válasza:
Én mondjuk nem értem, hogy ezzel mi a baj... Nálunk csomó egyetmistát a szülei hordanak, szoktam látni mikor kiszállnak a bejárat előtt. Én is összetenném a két kezemet, ha a szüleim tudnának furikázni az egyetemre reggelente. Késnek a buszok, mindig tömeg van és előfordul, hogy fel sem férnek az emberek, néha meg sem áll a busz a megállóban stb.... Akkor futni kell, hogy még odaérjek az órára és "szerencsére" az egyetem a dombon van, szóval a szépen meg is izzadok mire felmászok oda. Fantasztikus. Gimiben mindig reggel vittek a szüleim és nagyon jó volt, most is örülnék neki.
18/19 anonim válasza:
Egyetemre nem járnak általános iskolások ahol a szülő egy egyetemistát úgy kezel h azt hiszi 10 12 éves ott a szülő is beteg de a gyerek is mert eltüri..
19/19 anonim válasza:
Valamilyen szinten megértelek, engem ugyan nem hordanak be kocsival, de nem is feltétlenül örülnék neki. Néha apa értem jön ha későn végzek, de már akkor is úgy érzem magam mint egy kisiskolás. Nem nagyon szólok, mert tudom, hogy jóindulatból teszi. Szerintem nyugodtan megmondhatod nekik, hogy nem akarsz teher lenni, köszönöd szépen, de bemész magatól. Vagy akár valami ürügyet is kitalálhatsz, hogy haverokkal együtt mentek pl. És szerintem ne egyik napról a másikra találd ki, hogy soha többé nem akarod, hogy bevigyenek, inkább egyre gyakrabban menj egyedül, de azért néha néha mehetsz velük is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!