Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Az elobb ertem haza (este 6 orakor) ugy hogy reggel 6 kor mentem el itthonrol. Es mi az elso ahogy haza erek, hogy menjek el boltba ami hozzank nincs kozel de persze mindenki megvarja mig haza erek hogy veletlenul se nekik kelljen elmenni, kozoltem hogy faradt vagyok mire ram tamadtak hogy uristen milyen lusta vagyok meg hogy en hogy lehetek ilyen. mikozben itthon vannak (nagyim es apum is egesz nap) anyukam munkaban van, es ketten arra nem kepesek hogy elmenjenek boltba, este 6 kor haza erek egesz nap szaladgaltam, iskolaban voltam, diakszovetkezethez mentem munka miatt, 1 orat alltam a vonaton mire haza ertem es kitalaljak hogy en egy lusta gorcs vsgyok ha nem megyek el boltba, de ok persze szepen kivartak hogy este elmenjek nekik mivel hogy apu dolgozik nagyim meg csak siman lusta ugyebar o semmit nem csinal csak sorozatot nezz egesz nap. Most kinek van igaza? En vagyok a lusta mikozben ok soha nem mennek el megvenni semmit? Hangsulyozom mindig en szaladgalok nekik mindemhova olyan is volt hogy elkuldtek elmentem bevasaroltam haza ertem es kozoltek h elfelejtettek mondani h meg kene valami es visszakuldtek es akkor is iskolabol ertem haza es rogton szaladnom kellet nekik.

2018. okt. 26. 18:14
1 2
 1/12 anonim válasza:
17%
Ez van nyuszifül. Egyszer te is megöregszel.
2018. okt. 26. 18:17
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Most akkor apukád egész nap otthon van, vagy dolgozik?

Ha nem sok dolog kellett, elmehettél volna ha időben szólnak. Mit kellett volna venni?

2018. okt. 26. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Hát ne szaladj van kezük lábuk.. A nyugdíjasokról meg annyit h hu de fáj a lábuk de ha vmi akciós v olyan van ami érdekli őket futnak mint a nyúl, főleg ha a szart kell keverni mások alá..
2018. okt. 26. 18:20
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Legközelebb halál nyugodtan mondd meg nekik, hogy elfáradtál ma és ha telefonálnak még nap közben, hogy vegyél meg pár dolgot, akkor szívesen beugrasz valahova és elintézed, de amikor hazaérsz és még vár rád a tanulnivaló, házi, akkor már sajnos nem tudsz elmenni. Ne húzd fel magad, mert még te leszel a hálátlan a szemükben. Néhány alkalom után vagy elmennek ők a boltba inkább, mint hogy veled vitatkozzanak, vagy szólnak még reggel, hogy ha útba esik, ugroj be néhány dologért.
2018. okt. 26. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
elmentem volna boltba és éjjel mentem volna Haza
2018. okt. 26. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Neked nincs telefonod? Miért nem hívtak fel útközben, hogy édes gyermekem, hazafelé ugyan menjél már be a boltba, és hozzál ezt-azt, mert elfogyott.
2018. okt. 26. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
14%
iskolában voltál? egyelek meg jaj de borzasztó. apád nem dolgozik hogy otthon van egész nap? nagyanyádra meg csak ne mondjad már hogy lusta, nála azért biztos jobban el vagy képes menni a boltba. főleg meg ha nincs messze. meg gondolom neked is csinálnának kaját belőle, meg fizetnek is a cuccokért. inkább örülnél neki hogy ételt raknak a szádba ahelyett hogy ilyen idiótaságon nyavalyogsz. kíváncsi leszek mihez fogsz majd ha nem csak a sulika padjában ülsz egész nap, hanem dolgozol, és egyedül laksz szóval nem csak megvenned kell majd a dolgokat hanem megfőznöd is 👌🏻 az ilyen életképtelen lusták nem is tudom hogy maradnak életben.
2018. okt. 26. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
utolsó fejezd be
2018. okt. 26. 19:16
 9/12 anonim válasza:
85%
19.06os már vártam egy ilyen nyomorék beszólását.
2018. okt. 26. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
Hát ne menj el a boltba. Ilyen életképtelen görcsöknek én se mozdítanám a kisujjam se. Majd a drága nagyika aki annyira elfárad az egész napos semmittevésbe elmegy. Eszem f @szom megáll hogy ilyen emberek pofáznak a legjobban.
2018. okt. 26. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!