Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelőapámmal utáljuk egymást,...

Nevelőapámmal utáljuk egymást, én hajlok a békülésre, de ő nem látja be hogy neki sincs mindig igaza. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, édesanyámmal, nevelőapámmal és féltestvéremmel élek együtt kb 6 éve. Ahogy elkezdtem kamaszodni, állandóan veszekedtünk a nevelőapámmal, míg sokszor az ő részéről tettlegességgé is fajult a dolog. Mindig próbáltam tisztelettudó lenni vele szemben, de bizonyos pillanatokban már visszaszóltam neki, ha igazságtalannak éreztem amit mond.

Ki akarok vele békülni, hogy legalább édesanyám ne szenvedjen a kettőnk közötti konfliktus miatt, de ő teljesen gyerekesen viselkedik (46 éves férfiról beszélünk) és nem hajlandó megbeszélni a problémákat.

Szerintetek mit lehetne tenni annak érdekében hogy javuljon a helyzet?

Nem voltam/vagyok túl problémás gyerek, jó jegyeim vannak, segítek itthon ha tudok. Utolsó veszekedésünk témája az volt, hogy 4 óra után 10 perccel értem haza suliból, ahol hivatalosan 2kor végeztem, utána volt egy 4ig tartó edzésem.

Hiába mondtam neki hogy edzésen voltam, nem volt hajlandó elhinni, és leüvöltött az udvaron higy mégis mit képzelek magamról hogy csavargok.

Ha bármelyikőtök tud segíteni, kérem írjon valamit!

2018. szept. 16. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Ezt így ahogy van mond el anyukádnak. Mond el, hogy békülni akarsz, hogy megértést vársz.

Ha anyukád melléd áll akkor tudsz csak nevelö apáddal beszélni.

2018. szept. 16. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Elég hihetetlenül hangzik, hogy azért üvöltött veled, mert edzésen voltál. Amiről ugye nyilvánvalóan jo elore szóltál, hogy lesz és rendszeres is, ergo tud róla. Vagy mégsem?
2018. szept. 16. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Mikor jönnek végre h a mozaikozást bekell tiltani,egy mukodo mozaikot nem láttam csak h uvoltozik anyuka a sokadik mozaik apuval,v apu a sokadik mozaik novel és tucat balkezes gyerek egymást szapulja..
2018. szept. 16. 12:37
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as: Te hülye vagy!!! Mi az, hogy be kell tiltani a mozaikozást? Már sokadjára írod ezt. Normális vagy?
2018. szept. 16. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!