Miért csinálta ezt anyám, mire volt jó, valaki tud a nők fejével gondolkodni?
Tudom, hogy mindkettő hibás, de azért anyámat hibáztatom, mert ő parancsolt be minket a kocsiba ellentmondást nem tűrően, és ő hozott olyan döntést, ami mindannyiunkat balesetveszélyes helyzetbe sodorta, és mindezt minden magyarázat nélkül.
Ugyanakkor féltettem is, ő ült az anyósülésen, a legveszélyesebb helyen. Belegondolni is rossz volt.
Én a mai napig hálát adok azért, hogy a többi autós vigyázott és fékezett. (egyébként meg szóltam hogy menjünk lassabban, de egyikük sem reagált)
És ha annyira komolyan összevesztek, hogy nem bírtak ki egy éjszakát egy apartmanban két külön szobában, akkor miért nem szakítottak itthon, miért megy minden a régiben, mintha semmi nem történt volna.
Annyi biztos, hogy én nem megyek velük ezek után sehová nyaralni, de még kirándulni sem.
Mert a nők olyan cukik.. A saját gyerekei se érdekli ezt a példányt se ha baleset történik ennyit a nőkről..
40F
A nők rendkívül aljas húzásokkal felb.a.zák a pasasok agyvizét, azután teszik az ártatlant.
Ne ehhez értenek csak igazán.
Anyád is pont ezt tette, jól látod. A pillanatnyi hisztijének alárendelte a nyaralásotokat
A pasas sem normális...
...hogy nem hagyta már ott a francba a hisztis anyádat!
Ha nekem egy nő -puszta hóbortból- azt mondaná a nyaralásunk kellős közepén, hogy "indulás haza" akkor könnyes búcsút vennék tőle, és természetesen nyaralnék tovább.
Az én nyaralásomat ne rontsa el egyetlen idegbeteg hisztigép se!
Az meg, hogy mivel megy haza, az már az ő magánügye.
Mert az én autóm, csak a nyaralás végén lesz legközelebb beindítva.
Bocsika.
Honnan veszed, hogy a te kocsiddal mennétek nyaralni? ;)
U.i.: Remélem, az utolsó pár hozzászólónak soha nem lesz barátnője.
Évek ota van feleségem de nem is hp aki a gyerekei családja nyaralását is tönkre vágja kockáztatja az életüket,és cirkuszol mert nincs épp..
40F
"kockáztatja az életüket"
Még mindig a férfi vezette az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!