Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogos ha anyám...

Szerintetek jogos ha anyám azon pattog hogy alszok?

Figyelt kérdés

Aludni akartam 18orakor; bejott anyam hisztizni hogy ne aludjak mert ejszaka nem tudok, kerdeztem hogy miert ne aludnek? Erre megsertodott hogy nagy anszam es azert ne mert ejjel nem tudok majd es ha 3ig fent leszek(?) Akkor o nem fog delig labujjhegyen maszkalni.

1. Kb 9kor legkesobb felkelek mindig mert nem tudok tovabb aludni

2. 16eves vagyok

2018. okt. 19. 18:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem azokat a szülőket akik ilyeneken képesek pattogni. Ha másnap nincs suli és fáradt vagy akkor simán aludhatsz, nem dől össze a világ. Én is sokszor feküdtem le 18-19 óra körül pl érettségi évben, mert egyszerűen nem tudtam volna tovább ébren lenni. :D
2018. okt. 19. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Sose értem miért kell egymás alvásán pattogni,nem vagyunk egyformák. Nálunk én vagyok az éjjeli bagoly meg Apu,anyu meg tesók meg álomszuszékok. De Sose pattogott senki..
2018. okt. 19. 19:14
 3/12 klopusz ***** válasza:
28%

Hányszor mondom a lányomnak, hogy feküdjön le korábban, hiszen látom, hogy hulla fáradt.

Nem megy aludni, nem azért, mert attól fél, hogy késő estig fent fog maradni, hanem mert rengeteg a házija :(

2018. okt. 19. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jogos. Hétvége van, aludj nyugodtan. Anyukádnak meg mondd meg, hogy egész héten elfáradtál az iskolában, szeretnél pihenni.
2018. okt. 19. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
A hisztije fölösleges, de 18-kor tényleg fölösleges lefeküdni aludni, hajnalra kialudnád már magad és felborul a bioritmusod is.
2018. okt. 19. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Unatkozik és vergődik, az én szüleim is ilyenek. Nem haltál volna bele se te sem ő ha alszol 1-2 órát.
2018. okt. 19. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem jogos, ha neked most jó aludni, aludj most.

Nekem aztán nem kell lábujjhegyen mászkálni, extrém nehéz felverni hajnali 9 előtt, jó alvókám van. Teljesen fair, hogy az ember vállalja a következményeket, nem kell hozzá alkalmazkodni. S nyilván van, aki az este 6 órás fekvés után inkább hajnalban kelnek és kész. Én valószínűleg felébrednék kora hajnalban, de visszaaludnék simán és reggel nagyon kialudva kelnék. Ha 6-kor már aludni akarok, akkor igen fáradt lehetek, mindenkinek jobb, ha békén hagy.

De a családomban mindenki sokszor szundít napközben 1-2 órát, ez semmit nem kavar be az éjszakába...

2018. okt. 19. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
Az ilyen problémákra szoktam azt mondani, hogy most hirtelen képzeld el magadat 5 év múlva és onnan gondolj vissza erre. Változtatott bármit is az életeden? Van bármilyen jelentősége?
2018. okt. 19. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
De ugye alhat anyád is addig, amíg te? Vagy minden otthoni munka az ő nyakában van? Meg aztán ki tudja, hogy hogy beszélsz vele, mert ide se tudtad legalább minimális tisztelettel lekommunikálni, hogy anyádnak gond az, ha hatkor fekszel.
2018. okt. 20. 06:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó ég, hát hosszú hv van, mikor lustizzon az ber, ha nem most? Szülőként inkább használja ki, hogy a gyerek nem zajong hajnalban és aludjon ő is.
2018. okt. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!