Te elmondtad szülőknek, hogy már nem vagy szűz?
Igen én is ezt mondtam neki nemtudom hányadik században el. Azt sem mondtam neki el hogy barátnőm van, hónapokig nem tudott róla amikor egyszer meglatott minket.
Akkor is rinyalt, hogy miért titkoltan el, de nem titok, csak nálam ez tabu, senkivel sem akarom megosztani. Ugyanúgy a szex téma próbálta elmondani mit hogyan kell, de anyám szájából ez gusztustalan az agyamban... Felvilagositottam saját magamat :D
Én elmeséltem anyukámnak, mert jóban voltunk. Persze nem rögtön akkor. Hanem hónapokkal később.
De ha ti nem vagytok jóban, akkor nem kell megbeszélni ilyesmit.
mond neki, hogy mégegyszer nem fordul elő...
mások 14 évesen nőgyógyászhoz járnak esemény utániért meg elvetetni, 18 évesen nehogy már ez legyen a gond...
Én nem mondtam el így külön, de mivel kb. hetente egyszer a barátomnál alszom, szerintem nem nehéz kikövetkeztetni :D Főleg, hogy a volt barátom meg többször is itt aludt, gondolom akkor sem azt gondolta, hogy csak az esti filmnézés miatt volt itt :D
21L
sosem mondtam anyának, hogy nem vagyok szűz. nem gondoltam, hogy nekem erről be kellene számolnom, fősulira jártam már akkor. sejthette, mert volt barátom, akinél néha hétvégére maradtam, nem mentem haza. biztos akkor lehetett benne, amikor mondtam neki hogy íratok fogamzásgátlót a dokival. bár azt amúgy is javasolta a doki, mert rendszertelen volt a mensim. semmi extra reakciót nem váltott ki nála ez.
ennek ellenére majd ha oda kerülünk, örülnék, ha a lányom/fiam elmondaná, hogy átesett ezen a dolgon.
az első barátomnál nem avattam be anyát hogy alakul valami. fősulis voltam, nem láttam értelmét, főleg hogy még nem is volt biztos a dolog, hogy lesz belőle valami. aztán amikor mentem haza, az akkori barátom elkísért a vonathoz... meglátott ott egy falubeli néni, aki sietett elkotyogni anyának, hogy kézenfogva látott engem egy fiúval...:) aztán jött a számonkérés, hogy ki az, miért nem tud róla... aztán mondtam hogy amig nem volt biztos, nem akartam szólni nekik... minek.. :D
nekem az nagyon fura volt, amikor egyik barátnőm elveszítette a szüzességét, és azt mondta, hogy el akarja mondani az anyukájának. merthogy ő is örülne, ha majd a lánya is elmondaná neki. már ha lánya lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!