A 20 éves lányom egy 41 éves pasival van. Mit tegyek?
Nézd, én sem a lányodat, sem a fickót nem ismerem. Amit el tudok mondani, az a saját tapasztalatom. 19 voltam, akkor kezdtem az egyetemet. Összejöttem egy akkor 43 éves pasival, nekem ő volt az első minden téren. 5 nagyon szép évet köszönhetek neki, és életem egyik legjobb döntése volt, a mai napig nagyon szoros barátság fűz hozzá, de a korkülönbség nagyon kiütközött. Most 27 évesen élem az életem, utazok, pörgök, a párom egy évvel fiatalabb. Ő tud a társam lenni. A lányod sem vele fogja leélni az életét, mert hosszú távon 21 év nagyon sok.
Amit viszont képtelenség elfogadnom: te nőként és anyaként elfogadod, hogy a férjed megüsse a lányotokat. Milyen férfi az, aki bármilyen nőre kezet emel? Mindent meg lehet beszélni, ha a felek lehiggadtak. Nem szép, hogy megcsalta a párját. De leültél és megkérdezted, boldog volt-e? Nem az számít, te szeretted-e azt a fiút. Egy kapcsolat mindig két félen múlik. Végső soron az lesz a fontos, ő kit szeret, kivel boldog, mert ez az egy élete van. Az én szüleim sem repestek, de elfogadták. És amikor szakítottunk - ami nagyon nehéz volt -, tudod nekik elmondhattam. Tőled viszont így el fog fordulni a lányod.
Azt bírom, hogy a korombeli csajok 30-40 éves faszikkal vannak együtt.
Persze az olyanok tudják felmutatni csak saját házat, kocsit, stb....
De akkor is, hol jönnek én össze egy 40+os nővel? Beteg egy világban élünk....
"Ma 52 és 74 évesek, "
Hat, ha gerontofil a feleseg, akkor lehet.
Azért választanak idősebbet,mert nekik van
háttéerük,jövőképük,szerelemből jollakni nem lehet,ennyi,a velük egykoruak meg tisztelet a 1% kivételnek = drog pia buli,minden nőt meg dugni,nulla tisztelet felelősségvállalás,na ezért kezdenek a 18 -huszonévesek 40 tol felfelé..
Na hát ez azért enyhén szólva is erős túlzás volt. Fiatalok többségét sem drog/pia/szex háromszög élteti, mint ahogy engem se... De se kocsim, se házam, és pár nélkül jövő képes sincs. Miről beszélünk?
Ha az a 40 éves férfi meg olyan hú de komoly, akkor már felesége van és gyerekei, nem huszonéves lányokat hülyit a komoly szövegével, meg a nagy terveivel. Mert azok meg ugranak az ilyenre mint a nyulak.
Na ezek mennek csak a szexre nem a velük egykorúak.
Kérdező,lehet ,hogy az itteniek többsége nem neked ad igazat ,viszont szerintem teljesen normális dolog ,amit csináltál.
Hisz ha én is látnám,hogy a gyerekem gyakorlatilag a saját sorsát ássa alá ,én is megprobalnek neki segíteni SZERETETBOL ,akar legyen ez egy pof vagy bármi más.
Sajnos a mai 20 évesek nagyon naivak ,viszont ne aggódj el fog jönni a pillanat mikor megjön az esze.
Emellett az nyugtasson téged ,hogy az ide kommentelők többségének nincs 20 éves lánya ,aki ezt tenné ,külső szemmel pedig könnyű kritizálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!