A 20 éves lányom egy 41 éves pasival van. Mit tegyek?
Akkor a papának több esze van, mint nektek, többieknek összesen.
Fiatal vagyok, de azt mondom, hallgatni kell az öregre! Nagyon is jól mondta a kisöreg! Neki van igaza! Gondolod, benne nem merült fel, hogy nem tart a kapcsolat örökké? Lehet. Lehet, hogy rájön, mégis fiatalabb kell. Lehet, hogy jó lesz így. Neki magának kell megtapasztalnia, felnőtt nő.
Ezek után én sem mennék vissza. Még jó, hogy a papája legalább mellette állt.
"Volt egy 25 éves párja akit mi is nagyon szerettünk a férjemmel".. Na itt van a kutya elásva. A lányod felnőtt nő, joga van párt választani, nem kell engedélyt kérnie, plusz hadd legyen már olyannal akit ő szeret,könyörgöm..Vagy beletörődtök, vagy elveszítitek a lányotokat.
Az pedig elfogadhatatlan, hogy apuka ezért megpofozza. Minősíthetetlen viselkedés,csak gratulálni tudok.
Nem fog ez sokáig tartani úgy sem.
Hagyjátok, csak olaj a tűzre, ha ellenzitek.
A kérdező kommentje:
Én úgy látom hogy ha egy férfit szeretek ki tartók mellette a lányom a problémák elől egy sokkal idősebb pasi karjaiba futott így jó hogy nem tudta az előző párjával rendbe hozni a kapcsolatát. Női szemmel meg nézve a mostani párja nem néz ki 41 évesnek nagyon jó tartja magát jó képű férfi magas alkatilag sportos kigyúrt nekem csak a kora nem tetszik meg hogy el csábította a lányomat egy hozzá illő rendes fiútól
.. Neked az a lányodnak nem kelll ezért együtt lenni vele.. Vagy örölnél ha boldogtalan lenne,v megcsalná folyton mert nem szereti.. Látom irigy vagy arra h o választhatott és boldog akar lenni nem tákolni a szart. Ha tetszik csábisd el a volt fiuját.. Eszem megáll h 2018 ban a szulok erőszakkal akarnak párt választani meg ütéssel aztán sir a szájuk ha a lány lelép inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!