Normális, hogy anyám le pénzéhes k. vázta az edzőmet?
Tegnap voltam edzésen, és kb 10 perc volt belőle, mikor rosszul lett, és a mentők (!) Vitték el.
Azt mondta, hogy azt az 5 perc futópadot, meg a nyújtást, csináljam meg egyedül. Mikor hazamentem, és elmondtam, elkezdett morgolódni, hogy mekkora egy pénzéhes kva, ő az összes pénzt visszaadta volna, amit az edzésért kértek. (Jelzem, ő hegedűtanár, és volt, hogy a lánya rosszul lett, és.szó nélkül elhúzta a csíkot, mikor egy vendége ott ült.) Szerintetek igaza van?
#10 te amúgy hanyas voltál szövegértésből?
1 Az főkérdésből kiindulva nyilván az eszővel edzett, nem az anyjával
2 Nyilván az edző mondta ezt
3 wtf ki mondta, hogy bement a kórházba
Nem értem neked mi az érthetetlen ezeknél, szimpla következtetés a kérdésből:DD
Na az utolsóhoz viszont adhatna a kérdező magyarázatot, mwrt nem értettem én se.
Egyébként meg a személyiedzők meglehetősen drágák... de ezt se fejtetted ki, hogy mennyi pénzt adott vissza vagy wtf. Amúgy az anyagiakat meg letárgyalhatjátok később, szwrintem sem kellene felszámítania ezt, de nyilván ha nemrég mentő vitte el, nem ez a legnagyobb gondja, és később beszélitek meg.
Bakker én nem értem ki-kivel van...
Majd a többiek megfejtik.
Szerencsétlen kérdező, fogjuk rà, hogy nem tud magyarul :D
Nem a tested kellene edzened hanem az elméd rendberakni, ennek az áldozata lett a testedződ.
.
10es: 100 %ban osztom vélemenyedet.
Nagyon betegelme lehet, translate is kevés hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!