Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért akadályoz anyu? Mi...

Miért akadályoz anyu? Mi lehet az ok? Hogyan győzzem meg?

Figyelt kérdés

Kaptunk egy fantasztikus lehetőséget anyósomtól.

A Balaton egy forgalmas részén van egy 4+2 félszobás panziójuk, egybeépítve egy háromszobás lakóházzal, a pince pedig menüző étterem és fröccsöző.

A becsült értéke horribilis.

Tudom, hogy jól megy, egész nyáron ott dolgoztam.

Felajánlották, hogy vegyem meg a felét (a másik fele a páromé)

Osztottunk-szoroztunk a párommal az elmúlt hónapban, működhet.

Bejelentettük a szüleimnek.

Apu nagyon örült(ő látta a helyet) ráadásul kiderült, hogy együtt volt katona párom nevelőapjával, szóval azóta naponta pletykálnak facebookon. :D

Anyu viszont kifakadt: ő vett nekem házat (3milliót adott kölcsön, amit visszafizettetett, és aminek a felét az exférjemnek is ki kellett perkálnom)

Hogy ő akkor nem láthatja az unokáit (80km főúton, nem szekérrel járunk, max másfél óra)

A vicc az, hogy tojik a lányaimra. Egész nyáron nem látta őket, egyszer se hívott, hogy mizujs, apu meg hetente eljött a Balatonra megnézni, hogy jól vannak-e.(anyunak is felajánlottuk, nem jött)

Ha év közben ott vagyunk, inkább elvonul, mert "hangosak és sokat beszélnek" (utóbbit nem tagadom)

Végül előhúzta a legaljasabb kártyáját: haszonélvezete van a házamon. Kijelentette, hogy köszönjem meg, hogy nem kért tőlem, vagy a páromtól bérleti díjat, továbbá hogy adjam el nyugodtan, de abba a házba ő nem enged be senkit.

Na itt lett szürreális a helyzet, apu, aki egy teddymaci, sosem kiabál, vöröslő fejjel üvöltött.

Ez volt egy hete.

Azóta próbáltam beszélni anyuval kétszer. Egyszer simán rámtette a telefont, egyszer meg miután többször is elterelte a témát, de nem hagytam, egyszerűen bezárkózott a szobájába.

Bátyám is nekemesett (ő mindig nagyon anyu hatása alatt volt) nőverem meg kiállt mellettem, ezért vele se beszél.

Nem tudom mi anyu indíttatása.

2018. okt. 1. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Ez egy boszorkány, cs*ssze meg a pénzét, de többet rá sem nyitnám az ajtót, aztán jöhetne az én utcámba öregkorára, hogy jaaaaaj kislányom. Gondolom azért van haszonélvezete, mert csak úgy adott 3 milkát, ha lesz neki. Na az ilyen patkány anyától mentsen meg a JóIsten. Már bocsánat kérdező, de ez szürreális, undorító, elképesztő. Ki is lépek, mert felidegesítettem magam.
2018. okt. 1. 15:49
 12/12 kovpet ***** válasza:
100%

"A becsült értéke horribilis."

Akkor a fele is az. Mennyiért vennétek? Mennyitek van? Mennyi a ház?

2018. okt. 2. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!