Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális ha a 15 éves fiú...

Az normális ha a 15 éves fiú gyerek még mindig az anyjával alszik egy ágyban?

Figyelt kérdés
Miért lehet ez? Ez nem normális?
2018. szept. 30. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

15 évesen egy ágyban az anyjával??

Persze, hogy teljesen normális...

...lenne, ha a szokásos reggeli merevedése a derekában lenne a fiúnak , és nem a farkában.

A kedves anyukája meg csodálkozik, hogy paplan alatt aludt el, de mégis "sátorban" ébredt.

:)

2018. okt. 1. 10:13
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

11-esnél a pont!

Hozzáteszem, ennyi idősen nem csak merevedése van, hanem vágya is, hogy kielégítse saját magát. Tehát vagy anyuka hallhatja/érezheti félálomban, amint a kamaszfia ritmikusan mozog, majd összerándul és ellazul; vagy pedig ő is aktívan részt vesz mindebben - no, ezt hívják vérfertőzésnek.

2018. okt. 1. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Ha a szükség nem indokolja, akkor nem normális dolog.
2018. okt. 1. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
Nekem fáj a könyököm,hogy ki mit csinál. A kérdésben az szerepelt,hogy normális-e. Nem volt részletezve,hogy a gyerek reggel kiveri vagy fsz tudja mi,minek kell úgy túlzni a dolgot? Persze,ha annyira szörszál hasógatok akarunk lenni,akkor nem,nem normális. De ha úgy adja,hogy nincs hol aludni vagy mit tudom én csak egy ideig van róla szó,akkor tök normális.
2018. okt. 1. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is rohadtul túlzás. A férjemmel akarok egy ágban feküdni, összebújni, szexelni, nem kell a szülői ágyba gyerek.

Felnőt korában is haza szalad, mert nehéz napja volt és anyuka mellett akar aludni?

2018. okt. 2. 14:52
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Mostohaanyja? Mert akkor sejtem,mi miatt ;)

N

2018. okt. 6. 02:28
 17/17 anonim válasza:
97%
Normális, ha esténként dugnak is egy jót :D
2019. ápr. 18. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!