Miért utasítja el a segítségem, ha utána panaszkodik?
Ne véld semmire, neki volt nagy az arca, hogy maga megoldja.
Oldja meg.
Miért ordított??
Sztem iszonyatosan dühös volt.
Kire?
Mindenkire.
Mindenki másra :D
Én Apuból indulok ki. Nekem azt mondta, amikor kicsi voltam és imádtam ott sertepertélni körülötte a műhelybe (lány vagyok), hogy mitsegítsemitsegítsek??? Szóvak azt mondta, hogy az a legnagyobb segítség, ha nem vagy útban.Meg neki, csak akkor kell segítség, ha nincs 3. keze, hogy megtartsa, amit csinálni kell.Nálunk Anyu segített neki, de csak, ha szólt, hogy kell.
És igen, volt olyan is, mint nálatok, h valami nem úgy jött össze és hiába kérdeztük meg előtte 5 perccel, h kell-e segítség, utána jött a "hiszti", h enki senki se segít.
Ne vedd ennyire komolyan!
Mérges volt Apukád. Ennyi.
Amúgy meg jön a front, a gyerekek is rosszabbak :)
5!
És ez a stílus Apádnál ebben a formában, így működik??
Nem vágott még szájba?
:)))
Nem azért röhögök, mert érzéketlen vagyok, hanem mert ismerem a jelenséget. Anyám nagyjából kéthavonta felforgatta a házat, mondván, hogy ő most nagytakarít. Este bejelentette, hogy neki az a legnagyobb segítség, ha reggel mindenki elhúz, és estig haza sem megy.
Este meg ott sírt a patyolattiszta lakásban, hogy ő de fáradt, és neki senki sem segít.
Két hónap múlva kész ütemtervet tettünk az orra alá, hogy ki mit vállal. Teljesen kiborult, hogy ő nem tud dolgozni, ha mindenki ott lábatlankodik, megkér nagyon szépen, hogy ne jöjjünk haza estig. Aztán este ugyanaz a forgatókönyv.
Vannak ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!