Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék megbocsátani...

Bogus20 kérdése:

Hogy tudnék megbocsátani anyukámnak?

Figyelt kérdés
Több mint 10 év eltelt azóta, mióta radikális módon beleszólt a pályaválasztásomba. Azóta sem találom a helyem, de már annyi energiám elment arra hogy megbarátkozzak a foglalkozásommal, hogy képtelennek érzem magam arra hogy új dologba kezdjek, meg most mint háziasszony vagyok otthon a babámmal ( soha nem éreztem magam ilyen jól) Na és anyám állandóan a kedvemre akar tenni, de ezzel csak idegesít. Alapból egy összetartó család vagyunk ( régen ez nem így volt). Azt gondoltam, ha beszélünk róla könnyebb lesz. De most hogy kibeszéltük úgy érzem hogy nem szívesen látom, és ez annyira szörnyű érzés, nem tudom mit kezdjek vele.

2018. szept. 16. 21:12
 1/6 anonim válasza:
78%

Fontos, hogy a szülők 99%a nem akar rosszat a gyermekének. Csak gondolj bele..te sem tennéd.

Attól még hogy nem egy a gondolatvilágotok, meghallgatni meglehet bármit, megfogadni már nem muszáj. Viszont.. hogy nem érzel magadban erőt változtatni ez már csak a te hibád. Hinned kell abban hogy menni fog :)

És...Addig kell szeretni Őket amíg köztünk vannak!!

2018. szept. 16. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Menjél pszichológushoz, néhány alkalom elég lesz, és változtass foglalkozást! Nem is értem, hogy mért arra öltél energiát, hogy megszeresd ahelyett, hogy egy új elkezdésébe fektetted volna! Ha kisgyereked van, akkor fiatal vagy! Nem hivatkozhatsz arra, hogy képtelen vagy újba kezdeni! A saját életedet éld, ne használd anyád beleszólását ürügyként a saját bátortalanságod elfedésére!
2018. szept. 16. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Anyukám két gyerek, munka és háztartás mellett tett le egy új szakmát. Persze, biztos könnyebb anyádat hibáztatni.
2018. szept. 17. 16:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ismét én.. Szégyellem magam az egész miatt.. Visszagondoltam hogy mikor voltam utoljára ilyen depresszív agresszív, és csináltam egy terhességi tesztet és pozitív lett!! Most újra rendben minden, megint olyan szépnek látom a világot mint az előtt.. Most már tudom ha elönt ez az érzés, akkor a hormonok miatt van és meg kell próbálnom addig valahogy megállni, hogy ne bántsam a körülöttem élőket, pláne ilyen régi dolgok miatt... Szakmámmal kapcsolatban pedig annyit, hogy azért nem váltottam, mert sikeres vagyok benne, és sokáig azért utáltam, mert annyi munka volt, hogy kiégtem benne.. De gyerekek mellett nem fogok teljes állásba visszamenni, és szerintem úgy hogy csak részmunkaidőben dolgozom jól fogom érezni magam. Köszönöm a válaszokat!!
2018. szept. 18. 09:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Első terhességemnél volt 2 nap amikor azon gondolkoztam, hogy el kéne válnom. Azon a 2 napon a férjem nem volt otthon és csak röviden telefonáltunk egymással. Szerencsére akkor az egész terhesség alatt csak ez a 2 nap volt ilyen, és mire újra találkoztunk rendben volt minden, azóta is jó a kapcsolatunk.
2018. szept. 18. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Valami szakmát én is pikk-pakk meg tudnék csinálni, csak azzal valószínű 10ed annyit se keresnék...még egy nagy egyetemre, ami meg igazán tetszett volna tényleg nincs energiám.
2018. szept. 18. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!