Mit csináljak ha anyám nem akar venni nekem ruhát?
Figyelt kérdés
Szeretnék még 2,3 uj pulcsit meg egy pólót , gatya most nem kell max 1 de nem akar venni egyszerűen...Most elmegy 3 hétre haza és kevés pénzt hagy itthon, apám meg 22ig elvan dolgozik. Nemrég vett nekem drága cipőt de az a baj még kellene ez a pár ruha..Ő meg megveszi magának a guess táskát(már 9 táskája van) vesz magának mindig mindent ha kell de nekem nem és kb 3,4 outfitem van csak suliba és csak 100 fontot hagy itthon amiből semmi nem jön ki főleg hogy ide,oda elmegyek. Dolgozni nincs időm. 16F2018. szept. 16. 15:44
21/29 anonim válasza:
"egyunk bulizni, inni akkor nagyon hamar elmegy ez a pénz. Es a suliban is szoktam kavezni arra sem lesz elég."
16 éves gyerekként nem inni kéne meg kávézni, hanem a seggeden ülni és tanulni. Akkor talán 1. anyádék is jobban tisztelnének 2. megspórolnál annyi pénzt magadnak, amiből tudnál venni ruhát.
22/29 anonim válasza:
Lejjebb kéne adni az igényeidet... bulizni alkohol nélkül is lehet, vagy ha annyira akarsz inni, akkor sem kell leinnod magad a sárga földig... és édesanyád még mindig arra költi a pénzét amire csak akarja... sajnos ez van.
23/29 anonim válasza:
Az elejen meg igazat adtam volna neked...de a valaszaid alapjan egyaltalan nem.
Egy elkenyeztetett kis gyoker vagy!
24/29 anonim válasza:
Meg az elejen azt hittem milyen sóher szüleid vannak és sajnáltalak de aztán egyértelmű lett hogy válogatós vagy és nem jó akármi. Ez esetben menj dolgozni ha heti 100 font zsebpenz nem elég.
25/29 anonim válasza:
Egy pulcsi 30 nőjjél már fel,ember abbol családok esznek havonta.. Kamu provokálo..
26/29 anonim válasza:
Tkmaxx-ban 10 font alatt is kapsz kifutó márkás pulcsit, ha annyira sürgős most neked ebben a három hétben pont az. Akkor sem lesz semmi gond, ha kénytelen leszel abban 3 darab "outfitben" járni, amid van. Én nem mondom, hogy menjél dolgozni, mert ha kijöttök minek, de akkor ne virnyákolj, hogy annyi a pénzed, amennyit zsebpénznek kapsz. Ha extra igényeid vannak, teremtsd elő, a hozzáállásoddal súlyos bajok vannak. 100 font igenis nem kevés pénz, kint sem, ha ott is átlagos szinten éltek.továbbá a kfc-ben is van komplett, laktató, bőségesen elegendő (sőt, durranásig zabálós) menü 5 font alatt, ha neked onnan is csak az étlap legdrágábbja a megfelelő az a te bajod megint csak. Ha be kell osztanod a pénzed, akkor nem a buli az elsődleges, majd mész akkor, amikor a szüleid adnak arra is lóvét. Nyilván nem kiskirályként éltek, pláne ha apád ennyit melózik, a jobb élet reményében mentek biztos oda és igenis ők sosem fognak úgy hozzáállni mint te, mert tudják honnan jöttek és mi az értéke a keresetüknek, amit te elvernél az utolsó fontig pár nap alatt, ha engednék neked. Én itthon élek, de a nővérem 97 óta, azaz 21 éve Londonban, azért nekem is van némi rálátásom és tapasztalatom abban mennyibe kerül az élet. Túl fogod élni, ha hétvégén épp nem mész sehova, de kismilllió lehetőség akad, ami nem kerül egy vagyonba, sőt gyakorlatilag ingyen van, az a te egyéni problémád, hogy neked azok sem felelnek meg. Jujj mi lesz, kis ideig ki kell bírjad ennyi outfitben és a kfc-ben sem eheted végig az egész menüsort, rögtön megsajnállak. A kérdésed troll mivoltától eltekintve nyilván csak annyi célod volt mindevvel, hogy némi irigykedést kisajtolj a hazaiakból, de inkább szánalmas az egész sztori veled együtt, akár van valóságalapja, akár nincs, megnyugodhatsz, senki sem vágyakozik arra, hogy a helyedben legyen. Továbbá árulj már el valamit, apukád november 22-én megy haza, vagy most október 22-én? Ugyanis az e hét szombat és akkor konkrétan 5 napról beszélünk, ha meg a jövő hónapban csak, akkor írd azt, hó megjelölés nélkül a sima nap mindig az adott hónapra vonatkozik. Azt már nem írom, hogyha az utóbbi és tényleg szombatig kell beosztanod a pénzed, akkor a kérdésed és nyivákolásod végképp nevetséges, mondjuk amúgy is.
27/29 anonim válasza:
Javítom: természetesen október és szeptember hónapra gondoltam nyilvánvalóan... tehát a kérdésem is így értendő!
28/29 anonim válasza:
Persze, hogy anyudnak van 9 drága táskája, de a saját keresetéből + ő tud vigyázni a dolgaira. Te nyilvánvalóan nem tudsz, ha nincs megfelelő mennyiségű ruhád, vagy talán kinövöd? Mert akkor meg pláne felesleges ennyit költeni rá.
Majd ha lesz gyereked, kíváncsi leszek te mindent oda tolsz-e a feneke alá, ami kicsúszik a száján :)
29/29 Ggboy303 válasza:
Szerintem jobban jársz kérdező ha törlöd a kérdést. Szánalom mekkora hisztikirálynő vagy. Ha lány lennél nem csodálnám nade egy 16 éves fiú? xddd Reméllem híd alatt kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!