Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem akar venni nekem ruhát?

Figyelt kérdés
Szeretnék még 2,3 uj pulcsit meg egy pólót , gatya most nem kell max 1 de nem akar venni egyszerűen...Most elmegy 3 hétre haza és kevés pénzt hagy itthon, apám meg 22ig elvan dolgozik. Nemrég vett nekem drága cipőt de az a baj még kellene ez a pár ruha..Ő meg megveszi magának a guess táskát(már 9 táskája van) vesz magának mindig mindent ha kell de nekem nem és kb 3,4 outfitem van csak suliba és csak 100 fontot hagy itthon amiből semmi nem jön ki főleg hogy ide,oda elmegyek. Dolgozni nincs időm. 16F

2018. szept. 16. 15:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Természetesen mindenki a szülőt fogja bevédeni mivel az persze elfogadott hogy már van vagy 9 táskája. Xdd siroook
2018. szept. 16. 16:59
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Illetve az a havi 30 ezer hogy lenne elég? Egy darab pulcsim lenne annyi kb

Pórbálok finom lenne: hülye troll vagy...

2018. szept. 16. 16:59
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
10, én is azt akartam írni, hogy nem normális, hogy a gyerektől várják el, hogy dolgozzon... amíg le nem írta, hogy 30e egy pulcsi, amire igénye van.
2018. szept. 16. 17:01
 14/29 A kérdező kommentje:
30e de ez csak magyar viszonylatban sok, az a 100font nem annyira sok itt a pulcsiert, de amugyis amig anyam megveszi maganak a draga ruhait én minek kérnék olcsokat? Nehogymár.
2018. szept. 16. 17:13
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem az a tipikus szituáció, mikor még enni sem kap a gyerek, és állandóan dolgoztatják, hanem a másik véglet, mikor elvárja, hogy a szülei mindent toljanak a segge alá, de tenni semiért nem hajlandó. Dolgozni nincs idő, hétvégén nem akar dolgozni, de neki a drága cucc kell. Szánalmas.
2018. szept. 16. 17:19
 16/29 anonim ***** válasza:
90%

30e de ez csak magyar viszonylatban sok, az a 100font nem annyira sok itt a pulcsiert, de amugyis amig anyam megveszi maganak a draga ruhait én minek kérnék olcsokat? Nehogymár.

Cica..csakhogy anyukád abból a pénzből vesz magának drága dolgokat amit ő keresett meg, nem a szüleit húzza le. Hidd el, ha te keresnéd meg az árát ő se szólna bele mire költenéd. Csak jobb anyucinak hisztizni mint egy 5 éves ovis.

2018. szept. 16. 17:26
 17/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha a szülők gyereket vállalnak ,akkor alap hogy gondoskodnak róla ruhát vesznek neki stb.

Oké, gondolom a kérdező anyja venne neki ruhákat de azok nem jók mert nem drága márkajelzésesek, mert csak akkor menci a kisfiú ha drága ruhákban van.

Kérdező képzeld, az én szüleim is megtehetnék, hogy havi több százezerért vegyenek nekem ruhákat, de nem. Megmondták, hogy egy közép életszínvonalat biztosítanak(10-12 ezer egy pulcsi vagy gatya, 4-5 ezer egy póló) ha több kell, teremtsem elő a pénzt. Nagyon nem vált hátrányomra, nem is jöttem egy anonim oldalra szidni a szüleimet hogy de szemetek, miközben én magam lusta vagyok.

3 hétre 32 ezer meg nehogy ne legyen már elég. Lehet ám ingyen programokat is szervezni, nem elszórni hülyeségekre a pénzt aztán ide jönni sírni.

48%-ékos, hidd el, a kérdező szülei is tízszer meggondolták volna a gyerekvállalást ha tudják előre hogy ilyen lesz...

2018. szept. 16. 17:32
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Font vagy forint? Mert egyszer ezt írsz egyszer azt... ha meg Angliában élsz, miért itt érdeklődsz? Édesanyád valóban azt vesz a fizetéséből, amit csak akar.... a 30 ezer pénz meg miért is nem elég három-négy hétre? Nem kell hülyeségekre elszórni! Esetleg ha abból tenné félre, akkor összejönne egy pulcsi/nadrág/póló/stb ára, és akkor már nem a szüleidet akarnád lenyúlni.

Egyébként, nem hülyeség, hogy a gyerek dolgozzon. Persze megteheti érettségi vagy egyetem után is, de a szüleinket lehúzni óriási bunkóság. A szülő dönt a gyerekvállalás felől, de nem kell mindent a segge alá tenni ettől függetlenül. Sokan meg sem tehetik ezt sajnos!

2018. szept. 16. 17:38
 19/29 A kérdező kommentje:
De nekem miért kéne hordani azokat a ruhákat mikor anyám megveszi a drága márkajelzéseket magának. Illetve hogy lenne elég az a 100 font ha már az hogy elugrok egy kfcbe 10 font, ha el.egyunk bulizni, inni akkor nagyon hamar elmegy ez a pénz. Es a suliban is szoktam kavezni arra sem lesz elég.
2018. szept. 16. 17:39
 20/29 anonim ***** válasza:
91%
Na, igények vannak, nagyon jó. Igazi nyomi vagy, kisfiam.
2018. szept. 16. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!