Mit csináljak ha anyám nem akar venni nekem ruhát?
Illetve az a havi 30 ezer hogy lenne elég? Egy darab pulcsim lenne annyi kb
Pórbálok finom lenne: hülye troll vagy...
30e de ez csak magyar viszonylatban sok, az a 100font nem annyira sok itt a pulcsiert, de amugyis amig anyam megveszi maganak a draga ruhait én minek kérnék olcsokat? Nehogymár.
Cica..csakhogy anyukád abból a pénzből vesz magának drága dolgokat amit ő keresett meg, nem a szüleit húzza le. Hidd el, ha te keresnéd meg az árát ő se szólna bele mire költenéd. Csak jobb anyucinak hisztizni mint egy 5 éves ovis.
Ha a szülők gyereket vállalnak ,akkor alap hogy gondoskodnak róla ruhát vesznek neki stb.
Oké, gondolom a kérdező anyja venne neki ruhákat de azok nem jók mert nem drága márkajelzésesek, mert csak akkor menci a kisfiú ha drága ruhákban van.
Kérdező képzeld, az én szüleim is megtehetnék, hogy havi több százezerért vegyenek nekem ruhákat, de nem. Megmondták, hogy egy közép életszínvonalat biztosítanak(10-12 ezer egy pulcsi vagy gatya, 4-5 ezer egy póló) ha több kell, teremtsem elő a pénzt. Nagyon nem vált hátrányomra, nem is jöttem egy anonim oldalra szidni a szüleimet hogy de szemetek, miközben én magam lusta vagyok.
3 hétre 32 ezer meg nehogy ne legyen már elég. Lehet ám ingyen programokat is szervezni, nem elszórni hülyeségekre a pénzt aztán ide jönni sírni.
48%-ékos, hidd el, a kérdező szülei is tízszer meggondolták volna a gyerekvállalást ha tudják előre hogy ilyen lesz...
Font vagy forint? Mert egyszer ezt írsz egyszer azt... ha meg Angliában élsz, miért itt érdeklődsz? Édesanyád valóban azt vesz a fizetéséből, amit csak akar.... a 30 ezer pénz meg miért is nem elég három-négy hétre? Nem kell hülyeségekre elszórni! Esetleg ha abból tenné félre, akkor összejönne egy pulcsi/nadrág/póló/stb ára, és akkor már nem a szüleidet akarnád lenyúlni.
Egyébként, nem hülyeség, hogy a gyerek dolgozzon. Persze megteheti érettségi vagy egyetem után is, de a szüleinket lehúzni óriási bunkóság. A szülő dönt a gyerekvállalás felől, de nem kell mindent a segge alá tenni ettől függetlenül. Sokan meg sem tehetik ezt sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!