Tanácstalan vagyok. Erről a reakcióról mi a véleményetek? Kinek van igaza? (Nehéz, hosszú eset. )
A lányom már 27 éves, 2 éve együtt van a párjával. A fiam 21 éves és a "párkapcsolata" jelenleg abból áll, hogy időnként átjár egy 35 körüli férjes nőhöz, előtte váltogatta a barátnőit. (Mi ezt nem ellenezzük.) A lányom a párjánál lakik, a fiunk még nálunk.
Vasárnap az egész család együtt ebédel, tehát eljön a lányom és a párja is. A párját annyira nem szeretjük, mert bunkó. Tényleg az, állandóan trágár vicceket mesél, megjegyzést tesz arra, hogy "ósdi" helyen lakunk (nem emeletes házban, hanem kertes házban), arra is, hogy nem rendelünk vagy máshol eszünk, hanem főzünk és annak "büdös íze van" (így szokta mondani a vasárnapi ebédre).
A lányunk ezzel mindig egyetért, pedig vele is bunkó. És néha sírva hív fel minket, hogy nagyon agresszív vele. De mi meghívjuk, mert a lányunk csak akkor hajlandó eljönni, ha ő is eljöhet. A múlt heti vasárnapi ebédnél lek*rvázta a feleségemet és a lányomat.
Erre a fiam felállt és azt mondta a nővérének, hogy ha az ő valamelyik aktuális kapcsolata így beszélne vele, de főleg az anyjával, egy nagy pofon kíséretében, páros lábbal rúgná ki. Anyjából neki csak egy van, "ribiből" bármikor összeszedhet másikat, ő is így tehetné az ilyen "f...szal" (így mondta).
Később nekem a szememre hányta, hogy az ő nője azért nem jöhet át, mert férjes nő, de azért egy ilyen idióta átjöhet, mert a nővére "hivatalos kapcsolatnak" tarja számon, eljegyzéssel meg mindennel.
És megjegyzem, hogy a feleségemnek meg nekem kellett visszatartaniuk a lányom párját, hogy ne verje meg a fiunkat. A lányom meg elkezdett üvöltözni, hogy mindannyian bunkók vagyunk, nem jön többet és a testvéréhez az életben nem szól többet, neki a párja mindhármunknál többet ér.
Itt az emberek szerint jogos, hogy így megsértődött? A feleségem és a fiam azt mondják, hogy idióta a lány a párjával együtt. Ezzel én is egyet értek, de amikor a lányom azt mondja, hogy ő majd lassan feleség lesz és anya, nem mondhatok nemet. A fiam meg elég gyakran váltogatta eddig a kapcsolatait, most hosszabb ideje egy férjes nője van, akit én nem szeretnék látni, pedig már át akarta hozni, hogy könnyebben találkozgathassanak. A feleségem meg pont fordítva gondolkodik, szerinte a lányom párja minden esélyt eljátszott, és neki nincs baja a fiunk kapcsolataival.
Én egyiket sem látnám szívesen. A bunkó csávót rég ki kellett volna dobni, nagyon türelmesek voltatok így is. Ez volt az utolsó utáni csepp, megmondanám a leányzónak, hogy egyedül jöhet. Ha nem jön, az ő dolga.
A srác meg hozza el a nőt akkor, ha elvált. Szeretőnek lenni nem párkapcsolat, semmi helye a családi asztalnál.
A fiad barátnője külön él a férjétől?
Ha igen, jöhetne.
Ha vele csalja, akkor nem látnám szívesen.
Újabb bizonyitékát olvastuk annak, hogy a lányok a bunkó pasikra buknak.
Lehet hápogni, hogy de nem mer nem is.
DE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!