A fiam még 3 hete hazaállított 2 millió Forinttal, és másnap már el is költözött tőlünk, aztán most meg azt mondta, hogy vegyesboltot fog továbbvinni a lakótársával Pesten egy forgalmas helyen. Azt hozzáteszem, hogy 20 éves a fiam, de akkor is gyanús nekem, hogy hirtelen a semmiből ennyi pénze lett, főleg hogy korábban csak 3 hetet dolgozott egész életében diákmunkán keresztül.
Jelentsd fel a navnál,ne h örülj ám a gyerekednek h megy neki vmi,tipikus magyar nő..
2018. szept. 13. 01:50
2/14 anonim válasza:
Lehet h gyűjtött v dolgozott csak nem tudtátok,én osztályfönökömnél gyüjtöttem,aztán csak évi háromszor jártam haza a koterbol,direkt messzit jelöltem,es mikor osszejött jokora összeg szépen elhuztAm végleg azota se láttak otthon,15 éve ennek, az ha egy gyerek szél sebesen lelép otthonrol a szülő is hibás.. A magyarok meg sajnos családon belül is irigyek testvérre saját gyerekre 10 forintra egy ocska sütire,csak lehuznák egymást és azt nézik ki mit honnan,v hogy tudna alá vágni ha a másik sikeres v épp vmit másképp csinál. Tipikus hazai. Szerencsére már az országhoz sincs sok közöm..
2018. szept. 13. 01:55
3/14 anonim válasza:
Hát ezt neked kell el döntened de inkább örülj neki hogy a fiad nem egy gyárba dolgozik.
2018. szept. 13. 03:35
4/14 anonim válasza:
Nem tudom miért kell leugatni a kérdezőt. Valóban elég gyanús, én is aggódnék, hogy nem keveredett-e bele valamibe, de mondjuk én nála érdeklődnék, nem vadidegeneknél..ugyanis fogalmunk sincs.
2018. szept. 13. 07:58
5/14 anonim válasza:
Szerintem stróman. Azaz csak a nevét adja, cserébe kiszúrják a szemét egy piti összeggel
Első, te meg egy rasszista vadbarom vagy.
2018. szept. 13. 08:17
6/14 anonim válasza:
Kevés az infó.
Ha nem keveredett semmilyen törvénytelen ügybe, akkor nincs gáz. Ha valami drogdíleres vagy csalásos bűncselekményes dolog van a dolog mögött, akkor jobb, ha melléállsz és egy jó ügyvédet is keresel.
Első körben leülnék vele egy őszinte beszélgetésre.
2018. szept. 13. 08:24
7/14 A kérdező kommentje:
Reggel beszélgettem vele telefonon kicsit, és azt mondta nekem, hogy szerencsejátékon keresztül szerzett ekkora összeget, de akkor is furcsa ez nekem, mert ha tényleg ott szerzett volna, akkor azt lehet, hogy egyből mondta volna örömében.
Én is aggódnék. Nyilván a semmiből nem lesz csak úgy valakinek 2 milliója. Vagy nyerte, vagy valami illegális dologba keveredett. De ezt mi nem fogjuk tudni megfejteni. Nem ismerjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!