Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyermek édesapja a férjem,...

A gyermek édesapja a férjem, nem közös a 6 éves lánya. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Négyből 3 hetet velünk van a gyerek, az anyja nem nagyon foglalkozik vele. Van bírósági végzésünk is, de az anyánál van un. a gyermek felügyeleti jog. Én ha kiposztolok bármit a kislányról, azonnal veszekedésbe folyik minden, illetve a gyerek láthatásával fenyegetőzött addig, ezzel a papírral pedig már nem veheti el. Viszont nekem van jogom kitenni a saját oldalamra róla vagy akar egy közös kepet vele, ha az anya nem egyezik bele viszont az apa engedélyt ad nekem rá?

2018. szept. 12. 16:33
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
57%
#30, neked külön leírom, hátha felfogod: nincs joga kitenni képet. Személyiségi jogot sért, azonkívül elköveti a visszaélés személyes képmással vétséget is. Hiába él egy háztartásban apuval, nem ő a gyerek gondviselője. Mit nem bírsz ezen felfogni?
2018. szept. 13. 17:36
 32/45 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok tisztában a vonatkozó törvényekkel, de most komolyan, egy facebook megosztáson összeveszni??? Tényleg ez a legfontosabb?? Mindenesetre ha már mindenképpen képeket akarsz megosztani szerencsétlen gyerekről, akkor itt van pár tanács:

1. Nézd át a facebook adatvédelmi beállításaidat, és állítsd be, hogy csak ismerősök láthassák a feltöltött képeket. Amúgy is hasznos, nem kell minden jöttmentnek azt a szerencsétlen gyereket/téged nézegetni. 2. Ha ismerősöd a párod exe (miért??) akkor úgy oszd meg a képeket, hogy ő ne lássa. Amikor posztolsz valamit, a beállításoknál ott van, hogy barátok, kivéve X Y meg Z. 3. Ha közös ismerősötök is van és a 2-es pontban javasolt megoldás nem működik, akkor tiltsd le a képről a közös ismerősöket is, a 2-es pontban említett módszerrel, szóval csak a te ismerőseid láthassák. Probléma megoldva. Facebook megosztás. Komolyan.... 30/N

2018. szept. 13. 19:39
 33/45 anonim ***** válasza:
34%
31 a vilag nem ilyen kocka ezt meg en irom le neked ,sem fekete feher. Elmeletben meg edesanyucikanak van kotelezettsege, jah csak nem tesz neki eleget. Es akkor most mi van semmi. Igen nem kerdezo az anyja de o viseli gondjat, kitesz egy kepet es akkor mi van?
2018. szept. 13. 21:12
 34/45 anonim ***** válasza:
61%
Az van, hogy a kérdező megszegi a személyiségi jogokról szóló törvényt. NEM TEHET KI KÉPET A TÖRVÉNYES KÉPVISELŐK BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL. A Kérdező NEM törvényes képviselő, hogys nem lehet ezt megérteni?
2018. szept. 13. 23:34
 35/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Törvényes képviselő az apuka is, ő pedig felhatalmazást adott rád számomra.. Hihetetlen mennyi rosszindulatú ember van az oldalon, akik anélkül próbálnak okoskodni, hogy tudnák az édesanya hátterét. 34 éves anyukaként nem nőtt be a feje lágya és eltartatja magát folyamatosan más férfiakkal. Férjemet is megcsalta, ezért mentek szét. Két hetes volt a gyerek és utána már bulizni járt úgy, hogy a gyerekkel az apuka volt otthon! Úgyhogy mielőtt bárki rosszat írna rolam és páromról úgy, hogy mi ketten neveljük ezt a kislányt és az anyuka egyszer már lemondott róla (mikor szét mentek), és olyat mondott, hogy ez a gyerek tönkreteszi az életét, azelőtt gondolkozzon! Sajnos én többet nem tudok tenni ezért a gyerekért és nekem a közeli hozzatartozoim miatt fontos a kép, mert több országnyi km választ el minket....
2018. szept. 17. 08:35
 36/45 A kérdező kommentje:
Ja és nem mellesleg most tervezzük a kistesót...és nagyon boldogok vagyunk!
2018. szept. 17. 08:37
 37/45 anonim ***** válasza:
90%

36

Irreleváns, hogy neked gyereket csinált, és az is, hogy szerinted micsoda egy némber az előző feleség, akinek jelzem, szintén csinált gyereket.

MINDKÉT törvényes képviselő beleegyezése kell. Akkor is, ha terhes vagy és akkor is, ha nem.

2018. szept. 17. 08:42
 38/45 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, lemaradt: más országban élő hozzátartozóidnak küdj PRIVÁTBAN képet, ha érdekli őket. Ne pedig a mindneki által látható oldalon.
2018. szept. 17. 08:43
 39/45 anonim ***** válasza:
Nincs két törvényes képviselő, ha nem elnek együtt. Egy van.
2018. szept. 17. 10:25
 40/45 anonim ***** válasza:

39

Akkor miről beszélünk?

Az anya beleegyezése kell, mert nála vana felügyeleti jog.

Akkor is, ha kérdező terhes meg utája az előző feleséget meg "nagyon boldog" ....

Tipikus utálom az első feleséget cirkusz.

2018. szept. 17. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!