Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Holnap megyek kollégiumba, ami sajnos elég rossz időpontra esik+anya teljesen szomorú, hogy ezentúl csak hétvégén találkozunk, néha még akkor se.
Én nagyon várom már a holnapot, de mivel anya sír így kicsit bűntudatom van és így még sem várom annyira...vagyis na, remélem értitek.
Nevelőapám pedig szintén szomorú mert holnap lesz, hogy 10 éve halt meg a kislánya, és én pont akkor megyek "el".
Nem tudom mit csináljak, az előbb már együtt sírtam anyával, mert olyan rossz ilyen szomorúnak látni, és azt mondta, hogy ő egy hétig most biztos sírni fog. Mondtam már neki, hogy ne legyen ennyire érzékeny, mert így én sem jó szívvel vágok bele az "új életbe". Teljesen kivagyok
2018. aug. 31. 21:30
1/5 anonim válasza:
Mind a hárman hozzá fogtok szokni, októberben már senki nem lesz emiatt szomorú.
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért valahol aranyos hogy ennyire szeretnek :) skypolj anyukáddal, akkor láthat minden nap
3/5 anonim válasza:
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálni, érthető, hogy most neki ez nagyon rossz. Azzal segíthetsz, hogy legalább az elején sűrűn hazajársz és csak később maradjon ki hétvégée, mikor már hozzászokott a dologhoz
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon aranyos, de úgy bánt, hogy így itt hagyom őket/őt. :( nem szeretnék neki szomorúságot okozni, de az álomsulim sajnos nem itt van, és így azt érzem, hogy önző vagyok.
2018. aug. 31. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!