Szülők! Ti hogyan reagálnátok rá, ha a gyereketek elétek állna azzal hogy ő nem bináris/non binary? (Vagy bármilyen furcsa nemet mond)
Hát most csúnyán melléfogtál, pontosan tudom, hogy mit írtam. A 30. válaszodban az elfogadásról volt szó, éppen ezért írtam, hogy ennek valódi dolgok esetében van jelentősége.
Amiket meg most leírtál, azok a kitalált baromságok. Csak azért, mert egy nő nem hord szoknyát és rövidre vágatja a haját, attól még nő marad. Ha egy férfi nem csajozik attól még férfi marad. Igen, nehéz, hogyha valaki kilóg abból a közegből, amiben él, éppen ezért könnyű célpontjai ennek az agymosásnak a tinik, akik érzelmileg nagyon sebezhető időszakban vannak és keresik a helyüket. Ez a genderbaromság az instant megoldás. Kitalálhatsz valami kamu nevet annak ami miatt xy bánt, így rögtön úgy érzed, hogy nincs is veled baj, hiszen tartozol valahová és xy hülye, hogy nem tiszteli ezt. És az a k_rva nagy baj, hogy ez amúgy igaz. Tényleg nincs veled semmi baj és xy tényleg hülye, hogy bánt. De ettől te nem leszel különleges, sem más, és nem jár különleges bánásmód. Felőlem te tarthatod magad konyhaszekrénynek is, pont nem izgat, de másoktól ne várd el, hogy ezt számon tartsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!